Το μικρό και γρήγορο Logitech G Pro!

Μικρές διαστάσεις, μεγάλες επιδόσεις, όμορφο σώμα και προηγμένη τεχνολογία
30 Μαρτίου 2017 12:22
Το μικρό και γρήγορο Logitech G Pro!

Ακόμη μία φορά οι κάμερες των Unboxholics άνοιξαν και από μπροστά τους πέρασε το Logitech G Pro Mechanical Gaming Tenkeyless Keyboard, το οποίο είναι μικρό, αλλά όπως όλα δείχνουν, είναι και θαυματουργό. Από το G Pro μπορεί να λείπει το Numpad (το σημείο με τους αριθμούς στα δεξιά), αλλά έχει όλα τα υπόλοιπα. Σχεδιαστικά ακολουθεί minimal και αυστηρό ύφος, ωστόσο κάποια σημεία του είναι χοντροκομμένα, έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα από το χρήστη, όπως τα μεγάλα πλήκτρα για το Gaming Mode και για την ενεργοποίηση/ ανεπεργοποίηση του Full RGB φωτισμού. Στο PC συνδέεται μέσω ενός μεγάλου, αποσπώμενου USB καλωδίου με υφασμάτινες ίνες, ενώ υπάρχουν και δύο θέσεις για μερική ανύψωση στο κάτω μέρος, παρέα με μεγάλες, λαστιχιένες επιφάνειες για απόλυτη σταθεροποίηση πάνω στο γραφείο.

Το Logitech G Pro κάνει χρήση των Romer-G διακοπτών της εταιρίας, οι οποίοι δεν ακούγονται πολύ, αλλά προσφέρουν την "clicky" αίσθηση που απαιτείται στα μηχανικά switches. Οι διακόπτες της εταιρίας, εκτός από γρήγοροι κατά το πάτημα, έχουν βελτιστοποιημένο το Keystroke Processing Signal, δηλαδή το χρόνο που χρειάζεται να μεταφραστεί το πάτημα του πλήκτρου σε ψηφιακό σήμα μέσω του USB. Τόσο στα παιχνίδια, όσο και στη δακτυλογράφηση, οι διακόπτες δεν απογοητεύουν.

Το Logitech G Pro κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σύντομα με τιμή λίγο πάνω από τα €100. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην αναλυτική βίντεο παρουσίαση που συνοδεύει το παρόν άρθρο.