Δείτε ζωντανά το Ubisoft Forward event

Με Far Cry 6, Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion και πολλά ακόμη
12 Ιουλίου 2020 17:07
Δείτε ζωντανά το Ubisoft Forward event

Όσον αφορά τη gaming βιομηχανία, το καλοκαίρι ήταν πάντα μία περίοδος που οι μεγάλες κυκλοφορίες κατά κάποιον τρόπο πατούσαν φρένο και τον πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιρναν τα gaming events, με την E3 και την Gamescom, φυσικά, να ξεχωρίζουν. Φέτος η πανδημία είχε ως αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν αρκετά διαφορετικά και η κάθε εταιρεία διοργάνωσε το δικό της ανεξάρτητο event. Με την παρουσίαση του PlayStation 5, το σόου της EA και πολλές ακόμη εκδηλώσεις και διοργανώσεις να αποτελούν παρελθόν, τη σκυτάλη παίρνει τώρα η Ubisoft.

Η γαλλική εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει τα χαρτιά της απόψε, Κυριακή 12 Ιουλίου, στις 10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Αξίζει να σημειωθεί πως μία ώρα πριν θα υπάρχει και pre-show.

Μεταξύ άλλων απόψε έχει επιβεβαιωθεί πως θα δούμε το άκρως αναμενόμενο Assassin's Creed Valhalla, το Watch Dogs: Legion και το ολοκαίνουργιο Far Cry 6. Παράλληλα, αν και δεν είναι επίσημο είναι σχεδόν βέβαιο πως θα δούμε νέα πλάνα από το Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine, το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, νέο περιεχόμενο για παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ήδη, ενώ δεν γίνεται να λείπει και ο νέος Just Dance τίτλος.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το event. Φυσικά, για όλα τα παραπάνω, αλλά και οποιαδήποτε άλλη έκπληξη μας επιφυλάσσει η Ubisoft, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com, αφού θα ακολουθήσει πλήρης κάλυψη του event.