Δοκιμάστε δωρεάν το The Division: Resurgence - Εγγραφείτε στην beta

Δείτε και το νέο CGI trailer που κυκλοφόρησε στο Ubisoft Forward 2023
12 Ιουνίου 2023 23:31
Δοκιμάστε δωρεάν το The Division: Resurgence - Εγγραφείτε στην beta

Εν μέσω του Ubisoft Forward 2023 event παρουσιάστηκε και μια νέα ματιά στο φιλόδοξο "φορητό" The Division που ετοιμάζει η εταιρία, με τίτλο "The Division Resurgence", με ένα CGI trailer αλλά και την ανακοίνωσε ότι μπορείτε να αποκτήσετε μια θέση στη beta και να το δοκιμάσετε νωρίτερα εντελώς δωρεάν. 

Το φιλόδοξο δεν το λέμε εμείς, αλλά, η Ubisoft που θέλει να μεταφέρει την πληρέστατη The Division εμπειρία των κονσολών στις φορητές συσκευές, όπως θα κάνει το Assassin's Creed: Jade για εκείνο το franchise. Επομένως θα προσφέρει κανονική open-world εξερεύνηση, με φίλους σας σε co-op, ένα κανονικό single-player campaign και αποστολές, το ίδιο cover based third person gameplay και μια νέα ιστορία εντός του σύμπαντος. 

Εγγραφείτε στην beta του The Division: Resurgence πατώντας εδώ

Η beta ξεκινάει στις 13 Ιουνίου για όσους αποκτήσουν πρόσβαση για αυτό βιαστείτε να πάρετε θέσεις οι ενδιαφερόμενοι. Το The Division Resurgence θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 εντελώς δωρεάν (Free-to-Play) για τις iOS και Android συσκευές, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το "Tactical Action" CGI trailer του "φορητού" The Division.