Η animated σειρά Captain Laserhawk μπλέκει όλα τα σύμπαντα της Ubisoft στο Netflix - Δείτε trailer

Παρουσιάστηκε η πρώτη ματιά στην σειρά του Adi Shankar στο UBisoft Forward 2023
12 Ιουνίου 2023 23:48
Η animated σειρά Captain Laserhawk μπλέκει όλα τα σύμπαντα της Ubisoft στο Netflix - Δείτε trailer

Το Ubisoft Forward 2023 είχε και μια τηλεοπτική έκπληξη από πλευράς Ubisoft καθώς είχαμε την επίσημη αποκάλυψη και πρώτη ματιά στη θεότρελη animation σειρά του Far Cry 3: Blood Dragon που αναμένεται στο Netflix

Δύο χρόνια ακριβώς μετά την ανακοίνωσή της, η σειρά "Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix" αποκτά το πρώτο trailer και πραγματικά μοιράζει πόνο, τρέλα και μπόλικη αγάπη από τα 90s. Έχοντας μια anime αισθητική βγαλμένη από τα καρτούν του Σαββατοκύριακου, το σκίτσο και το animation έχει αναλάβει το Bobbypills Studio, ενώ δημιουργός του είναι ο Adi Shankar, ο οποίος έχει χαρίσει την εξαιρετική Castlevania σειρά του Netflix. 

Το highlight του όμως είναι ότι μπλέκει πολλά από τα σύμπαντα και τα franchises παιχνιδιών της Ubisoft αφού έχει αναφορές στα Watch Dogs, Assassin's Creed και Rabbids, πέραν από τις προφανείς Far Cry επιρροές του.

Η σειρά λαμβάνει χώρα το 1992, αλλά πρόκειται για ένα εναλλακτικό σύμπαν όπου οι ΗΠΑ έχουν καταρρεύσει και αντικατασταθεί από ένα έθνος που ονομάζεται Eden με έντονες οργουελιανές διαθέσεις. "Ο σούπερ-στρατιώτης Dolph Laserhawk έχει μόλις προδοθεί από τον έρωτα της ζωής του και έχει κλειστεί στη φυλακή ύψιστης ασφαλείας Supermaxx της Eden", αναφέρει στην περιγραφή της η Ubisoft. "Τώρα πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας επαναστατών απόκληρων σε ριψοκίνδυνες μυστικές αποστολές προκειμένου να επιβιώσει".

Δείτε το trailer του Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix

Ο Shankar περιγράφει τη σειρά ως μια βίαιη, δυστοπική μυθοπλασία στο πνεύμα των έργων του Aldous Huxley, καθώς και ως παρωδία, σάτιρα, σκοτεινή κωμωδία, ιστορία αγάπης και "την πιο φιλοσοφικά συνειδητοποιημένη σειρά που έχετε παρακολουθήσει εδώ και πολύ καιρό".

Τo Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix το ερχόμενο φθινόπωρο