Δοκιμάστε την beta του Assassin's Creed: Jade - Κανονική AC εμπειρία στα κινητά

Θα φέρει πλήρως την Assassin's Creed εμπειρία σε iOS και Android συσκευές
12 Ιουνίου 2023 23:17
Δοκιμάστε την beta του Assassin's Creed: Jade - Κανονική AC εμπειρία στα κινητά

Στο πλαίσιο του Ubisoft Forward 2023, η γαλλική εκδότρια εταιρία παρουσίασε ένα νέο trailer για το Assassin's Creed Codename Jade, ένα από τα πολλά υπό ανάπτυξη projects που έχει στο σύμπαν των Assassin's Creed, ενώ ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για την closed beta του. 

Το Assassin's Creed: Jade -εν συντομία- θέλει να μεταφέρει στις φορητές συσκευές την πλήρης Assassin's εμπειρία και από το cinematic trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται πως θα το κάνει, διότι προς το τέλος του αποκαλύφθηκαν αρκετά gameplay πλάνα, τα οποία ήταν αρκετά εντυπωσιακά -ειδικά όσον αφορά τον τεχνικό τομέα- τηρουμένων των αναλογιών. 

Στόχος της Ubisoft είναι να προσφέρει μια εντελώς δωρεάν, πληρέστατη open-world RPG εμπειρία στο σύμπαν του Assassin's Creed για τα smartphones και tablets, στις πλατφόρμες των iOS και Android. 

Δείτε το cinematic trailer του Assassin's Creed Codename Jade:

"Εξερευνήστε το μονοπάτι του Xia στο Assassin's Creed Codename Jade, που διαδραματίζεται τον 3ο αιώνα π.Χ., την εποχή μιας από τις πρώτες ενοποιημένες αυτοκρατορίες της Κίνας", αναφέρει η περιγραφή του τρέιλερ. "Μια άνευ προηγουμένου εποχή εμπορίου και πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Ανατολής και Δύσης μόλις αρχίζει, αλλά μαζί με αυτό έρχονται νέες προκλήσεις και απειλές που παραμονεύουν στις σκιές. Από το Σινικό Τείχος έξω από τα σύνορα της αυτοκρατορίας μέχρι την αυτοκρατορική πρωτεύουσα Xianyang, ταξιδέψτε σε έναν κόσμο γεμάτο αρχαία ιστορία και κρυμμένους κινδύνους. Αμυνθείτε ενάντια στους Xiongnu και εργαστείτε για την εξάρθρωση συνωμοσιών, αναλαμβάνοντας μεγαλύτερες ευθύνες και αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις".

Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στην closed beta. 

Το Codename Jade είναι ένα από τα έξι υπό ανάπτυξη Assassin's Creed παιχνίδια της Ubisoft που είχαν ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2022. 

Το επόμενο μεγάλο AC παιχνίδι είναι το "Assassin's Creed: Mirage" που αναμένεται στις 12 Οκτωβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν τα "Codename Red" και "Hexe".