The Crew Motorfest: Αναλυτική ματιά στο gameplay και τα ατμοσφαιρικά campaigns (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Σεπτέμβριο ετοιμάστε βαλίτσες για Χαβάη
14 Ιουνίου 2023 11:36
The Crew Motorfest: Αναλυτική ματιά στο gameplay και τα ατμοσφαιρικά campaigns (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ubisoft αποκάλυψε εν μέσω του Ubisoft Forward 2023 τα πρώτα gameplay πλάνα του The Crew Motorfest, που σκοπεύει να γίνει η δική της αντιπρόταση στα "Forza Horizon" της Playground Games και του Xbox. Θα τα καταφέρει; Είναι νωρίς να το πούμε αλλά σίγουρα δείχνει να το παλεύει με την ποικιλία, το εύρος του χάρτη, των δραστηριοτήτων αλλά και των οχημάτων που θα έχουν στη διάθεσή τους οι παίκτες.

Τώρα, κυκλοφόρησε ένα νέο Deep Dive trailer, το οποίο όπως φανερώνει ο τίτλος του, βουτάει στα ενδότερα του gameplay και αποκαλύπτει πτυχές του παιχνιδιού, ειδικά για τα ατμοσφαιρικά campaigns που θα περιλαμβάνει ανάλογα με την τοποθεσία και το στιλ οδήγησης που προτιμούν οι παίκτες. Από τους δρόμους του χαβανέζικου νησιού του O'ahu, μέχρι τις βρεγμένες παραλίες, τα τροπικά δάση και τις ηφαιστιογενείς περιοχές του, το The Crew Motorfest διαθέτει ένα σωρό σκηνικά. 

Έχετε περιέργεια να μάθετε περισσότερα για το Motorfest; Πάρτε μια καλύτερη γεύση από το gameplay του The Crew Motorfest και αφήστε την οικοδέσποινα Malu να σας παρουσιάσει τις κύριες δραστηριότητες του φεστιβάλ: τις Playlists. Πρόκειται για μοναδικά θεματικά campaigns που το καθένα έχει τη δική του ατμόσφαιρα και τους δικούς του στόχους: (ξανα)μάθετε να οδηγείτε χωρίς GPS ή άλλη βοήθεια στη playlist "Vintage Garage", κυριαρχήστε σε έναν νυχτερινό διαγωνισμό αγώνων ιαπωνικού στυλ στη playlist "Made in Japan", ακολουθήστε την ιστορία εμβληματικών brands όπως η Lamborghini και πολλές άλλες! Όποιος κι αν είναι ο τρόπος που σας αρέσουν τα αυτοκίνητα, το The Crew Motorfest έχει κάτι για εσάς.

Δείτε το Deep Dive trailer του The Crew Motorfest:

Μάλιστα, όσοι προπαραγγείλουν την Gold ή Ultimate Edition του The Crew Motorfest θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι τρεις μέρες νωρίτερα από τις 11 Σεπτεμβρίου. 

To The Crew Motorfest θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC.