E3 2018: Όλα όσα μας έδειξε η Ubisoft

Η αποκάλυψη του Assassin's Creed Odyssey κέντρισε το ενδιαφέρον
11 Ιουνίου 2018 16:17
E3 2018: Όλα όσα μας έδειξε η Ubisoft

Η Ubisoft πήρε τη σκυτάλη από τη Square Enix και παρέδωσε ένα γεμάτο σόου στην E3 2018 με πολλές ανακοινώσεις, εκπλήξεις και άκρως αναμενόμενα παιχνίδια για να δείξει. Συγκεκριμένα, η συνέντευξη Τύπου της εταιρίας έχει τεράστιο ελληνικό ενδιαφέρον γιατί αποκαλύφθηκε σε όλο του το μεγαλείο το Assassin’s Creed Odyssey, με ενα cinematic trailer αλλά και εκτενές gameplay, με τις πρώτες εντυπώσεις να μας αφήνουν με ανοιχτό το στόμα. Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ακολουθήσει αποκλειστικό preview για το ελληνικό Assassin's Creed από τους απεσταλμένους μας στο Los Angeles.

Δυνατή παρουσία είχε και το Beyond Good and Evil 2 με ένα cinematic trailer που σήμανε την επιστροφή της Jade από το πρώτο παιχνίδι. To Skull and Bones έδειξε ένα νέο PvP mode με πλάνα και γραφικά που έκοβαν την ανάσα. Το The Division 2 πήρε ένα σημαντικό μέρος της σκηνής και με δύο trailer, ένα cinematic και ένα gameplay, επαγρύπνησε τους Agents για να πάρουν πίσω την Αμερική, ενώ το Starlink: Battle for Atlas παρουσιάστηκε με ένα trailer που αποκάλυψε αρκετά πράγματα για τη δομή, τη πλοκή και το gameplay. Σε αυτό το σημείο είχε και μια παρουσία έκπληξη αυτή του Shigeru Miyamoto, ο οποίος παρευρέθηκε για ακόμη μια χρονιά στη σκηνή της Ubisoft, μιας και το Starfox θα συνεργαστεί με αυτό. Αξιοσημείωτες παρουσίες είχαν επίσης τα For Honor, Rainbow Six Siege και ο ψυχολογικός horror τίτλος, Transference. 

Στο τέλος όμως η παρουσίαση δεν έκλεισε με κάποια έκπληξη -ακουγόταν ότι θα δούμε το νέο Splinter Cell- από τον Yves Guillemot τον CEO της Ubisoft. Ακολουθούν όλα όσα μας έδειξε η Ubisoft: