Developer_Direct 2024: Δείτε ζωντανά το μεγάλο Xbox σόου με Indiana Jones, Hellblade 2, κ.α.

Ζωντανά σε λίγες ώρες από τώρα
18 Ιανουαρίου 2024 16:30
Developer_Direct 2024: Δείτε ζωντανά το μεγάλο Xbox σόου με Indiana Jones, Hellblade 2, κ.α.

Και επίσημα το πρώτο gaming event της χρονιάς βρίσκεται προ των πυλών. Συγκεκριμένα, το χορό ανοίγει φέτος η Microsoft, με το Developer_Direct σόου της, στο οποίο θα παρουσιάσει αναλυτικά διάφορα επερχόμενα παιχνίδια των εσωτερικών της ομάδων ανάπτυξης. Πρόκειται για τη δεύτερη χρονιά που ο αμερικανικός κολοσσός ακολουθεί αυτό το format, το οποίο πέρυσι μάλιστα είχε και την τεράστια έκπληξη του Hi-Fi Rush, ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε από το πουθενά την ίδια μέρα, χωρίς προηγουμένως να γνωρίζουμε τίποτα.

Στο Developer_Direct 2024 η Microsoft θα δώσει τη σκυτάλη στην MachineGames για να παρουσιάσει αναλυτικά το Indiana Jones project της. Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί των πρόσφατων Wolfenstein θα δώσουν στη δημοσιότητα πάνω από 10 λεπτά gameplay, καθώς και το πρώτο gameplay trailer, εξηγώντας αναλυτικά την ιστορία, το setting και άλλες λεπτομέρειες που θα ενδιαφέρουν τους παίκτες.

Παράλληλα, στο σόου θα δούμε και το Avowed, το επόμενο μεγάλο fantasy RPG της ταλαντούχας ομάδας ανάπτυξης Obsidian. Ομοίως, θα είναι η πρώτη φορά που οι developers θα παρουσιάσουν αναλυτικά το παιχνίδι τους, με ένα deep dive που θα περιλαμβάνει άφθονα gameplay πλάνα.

Τέλος, νέα πλάνα θα δούμε και από το Ara: History Untold, το νέο strategy παιχνίδι της Microsoft, ενώ δε θα λείψει και backstage υλικό από την ανάπτυξη του άκρως αναμενόμενου Senua’s Saga: Hellblade II. Προφανώς δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη, αφού η συνολική διάρκεια της μετάδοσης θα ξεπερνά τα 40 λεπτά.

Φυσικά, για όλες τις ανακοινώσεις της Microsoft μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Το σόου είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τον player που ακολουθεί.