Το επόμενο Halloween θα μας βρει στις αίθουσες με αυτές τις ταινίες

Δείτε τη λίστα με τις τρεις σημαντικότερες ταινίες για όλα τα γούστα
03 Νοεμβρίου 2023 12:35
Το επόμενο Halloween θα μας βρει στις αίθουσες με αυτές τις ταινίες

Τι κι αν μόλις τελείωσε η περίοδο του Halloween; Η επόμενη χρονιά αναμένεται να είναι αρκετά «καυτή» όσον αφορά τον κινηματογράφο, αφού πρόκειται να παίξουν τρεις αρκετά πολυπόθητες ταινίες. Από το sequel του Joker μέχρι και το Smile 2, σίγουρα η επόμενη «spooky» season θα έχει κάτι νέο σχεδόν για όλους.

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα δούμε τις τρεις πιο σημαντικές ταινίες που θα παίξουν στους κινηματογράφους κατά τη διάρκεια του επόμενου Halloween, που όπως όλα δείχνουν, θα είναι καλύτερο σε σχέση με του 2023.

Joker: Folie à Deux | Halloween 2024

Το Joker: Folie à Deux ή αλλιώς Joker 2 θα είναι από τις πρώτες και σημαντικότερες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στους κινηματογράφους κατά την περίοδο του Halloween. Θα πρέπει να οπλιστείτε, λοιπόν, με υπομονή, καθώς απέχουμε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο από την πρεμιέρα της πολυπόθητης ταινίας του Todd Phillips. Ναι, ο Phillips θα καθίσει και πάλι στη σκηνοθετική καρέκλα μετά την επιτυχία που γνώρισε η πρώτη το 2019.

Οι πληροφορίες για το sequel του Joker είναι ελάχιστές μέχρι στιγμής, αν και ακούγεται ότι θα είναι ένα μιούζικαλ δεδομένου του ταλέντου της Lady Gaga και της προτίμησης του Joker στον χορό. H Lady Gaga θα παίξει την Harley Quinn. Η Harley Quinn είναι η ερωμένη και συνεργός του Joker, η οποία αρχικά ήταν ψυχίατρος με το όνομα Harleen Quinzel πριν τον ερωτευτεί και γίνει συνεργάτης του στο έγκλημα -πάντα σύμφωνα με τα κόμικς καθώς δε ξέρουμε εάν και κατά πόσο θα αλλάξει το lore.

Βάσει των όσων στοιχείων έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και εντός της Gotham έχοντας για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Στο Joker 2 θα παίξουν οι Joaquin Phoenix, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Joker: Folie à Deux

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να παίξει παγκοσμίως στις 4 Οκτωβρίου του 2024 και θα είναι από τις πρώτες σημαντικές ταινίες για την περίοδο του Halloween.

 

Smile 2 | Halloween 2024

Το Smile το οποίο κατατρόμαξε το κοινό με το εφιαλτικό γέλιο του θα επιστρέφει με την 2η ταινία του. Και πως να μην επέστρεφε δηλαδή, αφού γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο box office με περισσότερα από 210 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Προς το παρόν η Paramount Pictures δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες στη δημοσιότητα και δε γνωρίζουμε εάν θα επιστρέψει κάποιος ηθοποιός από την πρώτη ταινία.

Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι θα πρέπει να περιμένετε πολλά περισσότερα εφιαλτικά γέλια, jumpscares και την κατάρα που φυσικά και θα επιστρέψει, ειδικά μετά το τέλος της πρώτης ταινίας. Είναι η καταλληλότερη ταινία τρόμου για το Halloween 2024; Αυτό θα το μάθουμε όταν αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες, πάντως οι fans σίγουρα θα πρέπει να περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη “spooky” season.

Στο Smile έπαιζαν οι Sosie Bacon, Kyle Gallner, Jessie T. Usher, Kal Pennn, Rob Morgan, Robin Weigert και Caitlin Stasey.

Πότε θα παίξει το Smile 2;

Το Smile 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Οκτωβρίου του 2024.

Terrifier 3 | Halloween 2024

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Damien Leone, θα βρίσκεται κανονικά στην 3η ταινία, μαζί με τον παραγωγό Phil Falcone που θα αναλάβει τη διανομή της. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για την 3η ταινία, αλλά ο David Howard Thornton που υποδυόταν τον κλόουν “Art The Clown” πρόκειται να επιστρέψει και πάλι στο ρόλο του, μαζί με την Lauren LaVera που υποδύεται την Sienna.

Η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμα πιο αιματοβαμμένη όπως είχε δηλώσει παλιότερα ο σκηνοθέτης, με την ταινία να λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων με τον Art να τρομοκρατεί την πόλη Miles, όταν οι κάτοικοί της κοιμούνται την παραμονή των Χριστουγέννων.  

Πότε θα παίξει το Terrifier 3;

Εχθές ανακοινώθηκε ότι το Terrifier 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου, σχεδόν μία εβδομάδα από την ημέρα του Halloween.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα όλες οι ημερομηνίες που είδατε παραπάνω να αλλάξουν με όλα αυτά που συμβαίνουν στο Χόλιγουντ, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί καμία καθυστέρηση. Ωστόσο, να έχετε μια επιφύλαξη. Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με σχετική είδηση εάν αναβληθεί η πρεμιέρα κάποιας ταινίας. Φυσικά, στη λίστα παραπάνω δεν υπάρχουν όλες οι ταινίες που θα γίνουν διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του Halloween του 2024, αλλά οι σημαντικότερες.