Η Miramax “καίγεται” για να φέρει τη σειρά του Halloween

Και έχει βάλει μπρος
11 Μαρτίου 2024 22:38
Η Miramax “καίγεται” για να φέρει τη σειρά του Halloween

Η Miramax Television ανακοίνωσε και επίσημα ότι έχει βάλει ως προτεραιότητα να φέρει την τηλεοπτική σειρά του Halloween στη μικρή οθόνη, ύστερα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η πρόσφατη τριλογία. Άλλωστε, να σας υπενθυμίσουμε, ότι η εταιρία έχει πλέον στην κατοχή της και όλα τα τηλεοπτικά δικαιώματα του franchise.

Επιπροσθέτως, η Miramax θέλει να αναστήσει το Halloween και να φέρει ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν τόσο με ταινίες, όσο και με την τηλεοπτική σειρά, έτσι ώστε να γίνει ένα ολικό reset στο franchise.

O Marc Helwig, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της Miramax Television, έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Deadline και αναφέρει ότι το Halloween είναι ίσως η μεγαλύτερη προτεραιότητα για την εταιρία. Όσον αφορά την τηλεοπτική σειρά είπε τα εξής:

Είμαστε σε εγρήγορση. Είναι μεγάλη προτεραιότητα για εμάς. Είχαμε πολλές φανταστικές συζητήσεις τους τελευταίους μήνες με κάποιους πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους και νομίζω ότι θα χτιστεί μια πολύ καλή ιδέα για το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Και θα την πραγματοποιήσουμε πολύ σύντομα. Ελπίζουμε ότι η δημιουργική ομάδα θα κλειδώσει πολύ σύντομα.

Η Miramax απέκτησε πρόσφατα τα τηλεοπτικά δικαιώματα του θρυλικού franchise και τα αγόρασε από την Trancas International Films του Malek Akkad. Η Miramax Television υπέγραψε μια συμφωνία με την Trancas για την ανάπτυξη και τη συμπαραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς Halloween. Ο Helwig θα επιβλέπει δημιουργικά το franchise σε στενή συνεργασία με τον Akkad.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο που ανοίγει για το Halloween, με την Miramax και την Trancas να ετοιμάζουν το επόμενο βήμα του franchise. Η Trancas βρισκόταν και στην παραγωγή της πρόσφατης τριλογίας του David Gordon Green που έγινε σε συνεργασία με την Blumhouse Productions.

Tags: