Ντουμπάι: Δείτε το απίστευτο σόου με drone που στήθηκε για το Halloween

Φωτίζοντας τον βραδινό ουρανό
01 Νοεμβρίου 2023 19:47
Ντουμπάι: Δείτε το απίστευτο σόου με drone που στήθηκε για το Halloween

Χτες, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, ένα μαγευτικό θέαμα αντίκρισαν οι λάτρεις του Halloween και της τεχνολογίας στο Ντουμπάι, καθώς με αφορμή την αγγλοσαξωνική γιορτή στην πόλη διοργανώθηκε ένα εντυπωσιακό σόου με drones δίπλα στον εμβληματικό πύργο Burj Khalifa. Ειδικότερα, η πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, γνωστή για την έφεσή της στο μεγαλειώδες, απέδειξε για άλλη μια φορά την ικανότητά της να φιλοξενεί φαντασμαγορικά θεάματα, με ένα πιο creepy σόου αυτή τη φορά.

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν ο σχηματισμός ενός κολοσσιαίου σκελετού από εκατοντάδες συγχρονισμένα drones. Αφήνοντας άφωνους τους επισκέπτες της πόλης, ο σκελετός πραγματοποιούσε και μια ανατριχιαστική κίνηση, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι κατέβαινε για να συνθλίψει τα πλήθη των θεατών από κάτω με το πόδι του. Παρά το θεωρητικά απόκοσμο θέαμα, η διάθεση του κοινού ήταν περισσότερο δέος και θαυμασμός παρά φόβος.

Φυσικά, είτε πρόκειται για πλάνα δυσπρόσιτων σημείων που έχουν γυριστεί με drones, είτε για σόου που τα χρησιμοποιούν για εφέ και φωτισμό, δε χωρά αμφιβολία πως η τεχνολογία αυτή μας έχει χαρίσει μερικές ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακές στιγμές. Μιας και είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι περιττά, σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο που έκανε το γύρο των social media, συγκεντρώνοντας σχεδόν 8 εκατομμύρια προβολές μόνο στο X (πρώην Twitter).