Κυκλοφόρησε από το πουθενά Halloween παιχνίδι!

Δωρεάν για τις mobile συσκευές
25 Οκτωβρίου 2023 16:01
Κυκλοφόρησε από το πουθενά Halloween παιχνίδι!

Ένα Halloween παιχνίδι κυκλοφόρησε κυριολεκτικά από το πουθενά πριν από λίγες ώρες για να γιορτάσει τι άλλο; Τη γιορτή του Halloween. Πιο συγκεκριμένα, ένα νέο παιχνίδι ήρθε για τις mobile συσκευές το οποίο μπορείτε να παίξετε από σήμερα και ονομάζεται Halloween: A Match Made in Terror.

Όσον αφορά το gameplay, σε αυτό το παιχνίδι καλείστε να συγκεντρώσετε διάφορα αντικείμενα, όπως χειροβομβίδες, πιστόλια, μολότοφ και άλλα, για έναν και μόνο σκοπό: να ξεφύγετε από τον Michael Myers, ο οποίος είναι φυσικά στο επίκεντρο.

Επίσης, σε αυτό το puzzle παιχνίδι καλείστε να λύσετε διάφορους γρίφους, να κάνετε power-ups, να συγκεντρώσετε μυστικά και πολλά άλλα. Η σύνοψη αναφέρει: Ζήστε αυτή τη φοβερή ιστορία λύνοντας εκατοντάδες γρίφους, παίρνοντας αστέρια για να προχωρήσετε στην ανακαίνιση του σπιτιού σας, να λάβετε επιπλέον μπόνους, έτσι ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για επιβίωση!

Μιας και μιλάμε για έναν free to play τίτλο δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι αγορές εντός του παιχνιδιού. Περισσότερα πληροφορίες για το παιχνίδι μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Halloween: A Match Made in Terror για iOS πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Halloween: A Match Made in Terror για Android πατώντας εδώ.

Το Halloween: A Match Made in Terror είναι free to play παιχνίδι και κυκλοφορεί ήδη.

Tags: