Ezra Miller: Τι συμβαίνει με το μέλλον του στα Fantastic Beasts και The Flash;

Όλα όσα ακούγονται από το μέτωπο της Warner Bros. Pictures μετά και τη δεύτερη σερί σύλληψη του ηθοποιού
22 Απριλίου 2022 09:14
Ezra Miller: Τι συμβαίνει με το μέλλον του στα Fantastic Beasts και The Flash;

Ο Ezra Miller βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του και δεν χωρά αμφιβολία για αυτό καθώς συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για βιαιοπραγία, καθώς πέταξε μια καρέκλα σε μια 26χρονη γυναίκα. 

Παράλληλα όμως είναι και πρωταγωνιστής σε δύο από τα μεγαλύτερα franchises της Warner Bros. το Fantastic Beasts και το DCEU όπου παίζει τον Flash και πλανάται το ερώτημα τι θα συμβεί με αυτούς τους ρόλους του. 

Το Deadline μεταφέρει τις νεότερες πληροφορίες του πάνω στο θέμα λέγοντας πως ο Miller δεν έχει δεσμευτεί να εμφανιστεί ως Credence/Aurelius σε κάποια άλλη μελλοντική ταινία από τον Wizard World κόσμο του Χάρι Πότερ. 

Όσο για τον "The Flash", εκεί δεν έχει αλλάξει στάση η Warner Bros με την ταινία της DC Films να βρίσκεται στο post production αυτόν τον καιρό και αναμένει την πρεμιέρα της τον Ιούνιο του 2023. Βάσει των νεότερων δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στην ημερομηνία πρεμιέρας αλλά ούτε και κάποια πρόθεση να μεταβεί η ταινία αποκλειστικά στο HBO Max. 

Σε πρόσφατο άρθρο το Rolling Stone μετέδιδε πως ο 29χρονος αστέρας τα έχανε στο πλατό και είχε συχνά ξεσπάσματα. 

Πάντως επισήμως η Warner Bros. δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα μετά και το νεότερο περιστατικό παραβατικότητας με τον Ezra Miller, ενώ ούτε και οι εκπρόσωποί του έχουν προβεί σε σχετική δήλωση.