Το The Flash έρχεται σύντομα σε ψηφιακή και retail μορφή

Ανακοίνωση από την Amazon
12 Ιουλίου 2023 23:55
Το The Flash έρχεται σύντομα σε ψηφιακή και retail μορφή

Μπορεί το The Flash να μην είχε την ανάλογη πορεία που περίμενε η Warner Bros. όσον αφορά το box office, αφού όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, οδεύει να γίνει μια από τις χειρότερες “βόμβες“ στην ιστορία. Ωστόσο, φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία από το σπίτι σας, αν δεν την είδατε ακόμα στους κινηματογράφους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορά της Amazon, η ταινία της Warner Bros. Discovery και των DC Studios πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο σε ψηφιακή μορφή. Όπως μεταφέρει το Digitalspy, το The Flash θα γίνει διαθέσιμο για ενοικίαση σε Prime Video, iTunes και Microsoft Store στις 17 Ιουλίου για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ μία μέρα μετά θα καταφθάσει και στις ΗΠΑ.

Η φυσική έκδοση DVD, Blu-ray και 4K αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις 18 Σεπτέμβριου στην Αγγλία και μερικά καταστήματα θα προσφέρουν και steelbook έκδοση. Η retail έκδοση για την αγορά της Αμερικής θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει στα δικά μας μέρη.

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει:

Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια. Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει.

Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ezra Miller ως Barry Allen, Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, Ron Livingston ως Henry Allen και Michael Keaton ως Batman.

Το The Flash συνεχίζει να προβάλλεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας.