Διέρρευσε ολόκληρη η ταινία “The Flash“ στο Twitter - Την είδανε σχεδόν 2 εκατομμύρια κόσμος

Κι άλλα κακά μαντάτα από το μέτωπο της νεότερης ταινίας της DC
27 Ιουνίου 2023 00:31
Διέρρευσε ολόκληρη η ταινία “The Flash“ στο Twitter - Την είδανε σχεδόν 2 εκατομμύρια κόσμος

Κι άλλα άσχημα μαντάτα έρχονται για την DC και την ταινία "The Flash" πέραν της απογοητευτικής της πορείας στο box office και αυτό διότι ολόκληρη η ταινία διέρρευσε στο Twitter. Αυτό είναι ένα ακόμη leak για την ήδη ταλαιπωρημένη παραγωγή του The Flash, ύστερα από τα προβλήματα του πρωταγωνιστή Ezra Miller με τον νόμο, τις φωτογραφίες από το πλατό με την Sasha Calle αλλά και ένα από τα μεγάλα cameos της ταινίας που είχαν διαρρεύσει στα social media αρκετές βδομάδες πριν την πρεμιέρα. 

Σύμφωνα με το The Direct, το μέσο πρόλαβε να δει το tweet με το οποίο είχε διαρρεύσει ολόκληρη η ταινία του The Flash, διάρκειας 2 ωρών και 24 λεπτών. Λέγεται ότι είχε ανέβει σε αρκετά τίμια ποιότητα μάλιστα παρά το ότι ήταν καταγεγραμμένη μέσω κάμερας -ένας γνωστός τρόπος πειράτευσης ταινιών πριν την "σπιτική" κυκλοφορία τους. 

Η παράνομη αυτή κόπια του The Flash παρέμεινε για 8 ολόκληρες ώρες στην πλατφόρμα του Twitter έως ότου κατέβηκε την Κυριακή στις 20:00 περίπου η ώρα Ελλάδος. Η ζημιά όμως για την DC Studios και τη Warner Bros. είχε γίνει καθώς είχε συγκεντρώσει ήδη πάνω από 1.7 εκατομμύρια προβολές, κάτι που χονδρικά μπορεί να σημαίνει ότι την είδε πάνω από 2 εκατομμύρια κόσμος.

Ο χρήστης που την ανέβασε με το username @BriYoshFR αποκλείστηκε με ban από το Twitter, το οποίο πρόσφατα είχε επιτρέψει το ανέβασμα βίντεο μεγέθους έως 8GB, αφήνοντας ένα παράθυρο για το ανέβασμα διάρκειας βίντεο έως και δύο ωρών.

Εκτιμήσεις λένε ότι το The Flash δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει καν το όριο των $350 εκατομμυρίων στο παγκόσμιο box office, αλλά ούτε θα μπορέσει να φτάσε τα $393 εκατομμύρια του "Black Adam" που θεωρείται η πιο αποτυχημένη εμπορικά ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC. Προς το παρόν μετράει μετά βίας $211 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως. 

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston ως Henry Allen.

Το The Flash προβάλλεται ακόμα στους κινηματογράφους της Ελλάδας.