Το The Flash συνεχίζει την μέτρια πορεία του box office

Ίσως δεν ξεπεράσει το Black Adam
26 Ιουνίου 2023 16:15
Το The Flash συνεχίζει την μέτρια πορεία του box office

Όπως φαίνεται το The Flash συνεχίζει να έχει μια αρκετά μέτρια πορεία και για το δεύτερο Σαββατοκύριακο. Παρά το μεγάλο budget από την Warner Bros. Discovery και τη μεγάλη καμπάνια προώθησης, το The Flash δεν κατάφερε ούτε αυτό το τριήμερο να αποφέρει μεγάλα έσοδα.

Όπως μεταφέρει το Collider, η ταινία του Andy Muschietti με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller δεν μπόρεσε να αυξήσει τα έσοδά του, αφού έβγαλε μόλις 26.6 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο παγκοσμίως σε 25.493 κινηματογράφους. Μέχρι στιγμής, τα συνολικά έσοδα της ταινίας σε παγκόσμιο επίπεδο φτάνουν τα 210.9 εκατομμύρια δολάρια. Από αυτόν τον αριθμό, τα 87 εκ. ήρθαν από την αγορά της Αμερικής και τα 123.3 από την υπόλοιπη αγορά.

Επιπροσθέτως, το Collider λέει ότι σύμφωνα με αυτούς τους αριθμούς, το The Flash ίσως δε θα ξεπεράσει καν το επίσης απογοητευτικό σε έσοδα Black Adam, το οποίο είχε συνολικά έσοδα τα 393 εκατομμύρια στο box office παγκοσμίως. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι η ταινία του Miller δε θα καταφέρει να ξεπεράσει τα 350 εκ.

Εμπορική αποτυχία το The Flash – Η Warner Bros. αναμένεται να χάσει πολλά εκατομμύρια

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει:

Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια. Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει.

Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston ως Henry Allen.

Το The Flash προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους της Ελλάδας.