Νέες εξελίξεις για τον Ezra Miller σε μια από τις ανοιχτές υποθέσεις ανάρμοστης συμπεριφοράς

Ο ηθοποιός της ταινίας “The Flash“ απάντησε και μέσω του Instagram λογαριασμού του
01 Ιουλίου 2023 11:10
Νέες εξελίξεις για τον Ezra Miller σε μια από τις ανοιχτές υποθέσεις ανάρμοστης συμπεριφοράς

Νέες εξελίξεις σε μια από τις ανοιχτές νομικές υποθέσεις που έχει ο Ezra Miller, σταρ της ταινίας "The Flash" από το πρόσφατο παραβατικό παρελθόν του, για το οποίο ο γνωστός 30χρονος ηθοποιός έχει απολογηθεί στο παρελθόν. 

Το δικαστήριο του Greenfield αποφάσισε να άρει την προσωρινή περιοριστική εντολή που του είχε δοθεί εξαιτίας μιας υπόθεσης παρενόχλησης και ανάρμοστης συμπεριφοράς, τον Ιούνιο του 2022, αφήνοντας την προθεσμία να λήξει. 

Πρόκειται για την υπόθεση που κατήγγειλε η μητέρα ενός 12χρονου παιδιού από τη Μασαχουσέτη, η οποία ανέφερε σε άρθρο στο The Daily Beast με λεπτομέρεια το περιστατικό. Η μητέρα κατηγόρησε τον Μίλερ για ανάρμοστη συμπεριφορά γύρω από το παιδί, όπως αναφέρεται αναλυτικά σε άρθρο της Daily Beast, το οποίο μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ο Μίλερ ήταν επιθετικός προς τους ενήλικες κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής επίσκεψης και ότι έδινε αθέμιτη προσοχή στο παιδί. Το άρθρο ανέφερε επίσης ότι ο Miller οπλοφορούσε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, κάτι που η δικηγόρος του Miller, Marissa Elkins, διέψευσε την Παρασκευή. Στο άρθρο της Daily Beast, το παιδί είπε για τον Miller: "Ήταν πραγματικά άβολα. Ήμουν πολύ νευρική. Φοβόμουν να βρίσκομαι κοντά τους, αφού είχαν φωνάξει στη μητέρα μου και έκλαιγε".

Σε μια σπάνια δημόσια τοποθέτησή του μέσω του Instagram ο Miller είπε: "Αναθαρρώ από το σημερινό αποτέλεσμα και είμαι πολύ ευγνώμων αυτή τη στιγμή σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου και προσπάθησαν να διασφαλίσουν ότι αυτή η κατάφωρη κατάχρηση του συστήματος των εντολών παροχής προστασίας θα σταματήσει". 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNAKE EATING BIRD (@ezra._x_.aradia)

Ο Μίλερ κατηγόρησε επίσης την κάλυψη του περιστατικού από τον Τύπο. "Καλώ εκείνα τα μέλη των μέσων ενημέρωσης που απερίσκεπτα διέδωσαν ψευδείς ισχυρισμούς και απέτυχαν να αναφέρουν με ακρίβεια την αλήθεια και το πλαίσιο αυτής της ιστορίας, να θέσουν υψηλότερα στάνταρ και να αφιερώσουν χρόνο για να βρουν τα γεγονότα, αντί να κυνηγούν τα κλικ", έγραψε ο Μίλερ στο Instagram.

Μετά από μια σειρά απανωτών περιστατικών, ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος στο Βερμόντ το 2022, αφού η αστυνομία διερεύνησε την εμπλοκή του σε μια ληστεία σε ιδιωτική κατοικία. Τα προβλήματά είχαν ξεκινήσει το 2020 μετά την εμφάνιση ενός βίντεο που απεικόνιζε τον Μίλερ να πνίγει μια γυναίκα έξω από ένα μπαρ στην Ισλανδία. Δεν απαγγέλθηκαν τελικά κατηγορίες.

Ο Miller συνελήφθη επίσης δύο φορές στη Χαβάη, μία φορά για ανάρμοστη συμπεριφορά και παρενόχληση. Δεν αμφισβήτησε καμία κατηγορία για πλημμεληματική διατάραξη της συμπεριφοράς στην υπόθεση της Χαβάης και πλήρωσε πρόστιμο 500 δολαρίων. Η κατηγορία για παρενόχληση απορρίφθηκε.

Εκτιμήσεις λένε ότι το The Flash δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει καν το όριο των $350 εκατομμυρίων στο παγκόσμιο box office, αλλά ούτε θα μπορέσει να φτάσει τα $393 εκατομμύρια του "Black Adam" που θεωρείται η πιο αποτυχημένη εμπορικά ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC. Προς το παρόν μετράει μετά βίας $217 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως.