Συνεχίζεται η αδύναμη εμπορική πορεία του The Flash – Τα έσοδά του μέχρι σήμερα

Πώς τα πήγε αυτό το σαββατοκύριακο;
03 Ιουλίου 2023 20:10
Συνεχίζεται η αδύναμη εμπορική πορεία του The Flash – Τα έσοδά του μέχρι σήμερα

Φαίνεται ότι η πορεία του The Flash συνεχίζει να είναι σχετικά αδύναμη, αφού μόλις αποκαλύφθηκαν τα νούμερα της ταινίας για το περασμένο σαββατοκύριακο. Οι αριθμοί ήρθαν και πάλι στη δημοσιότητα από το Collider, το οποίο λέει ότι η πορεία της ταινίας δεν είναι όσο καλή θα περίμενε τελικά η Warner Bros. Discovery.

To The Flash του Ezra Miller μόλις έκλεισε το 3ο σαββατοκύριακό του και συγκέντρωσε 11.4 εκατομμύρια δολάρια σε 13.548 κινηματογράφους παγκοσμίως. Η ταινία έχει μέχρι στιγμής 146.1 εκ. όσον αφορά την Αμερική και τον Καναδά, ενώ τα συνολικά έσοδά της σε όλο τον κόσμο έφτασαν τα 245.3 εκατομμύρια δολάρια.

Το Collider λέει ότι η DC έχει να δει ένα «hit» εδώ και καιρό παρά του ότι είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα το Black Adam με τον «The Rock», το sequel του Shazam και τώρα το The Flash. Επίσης, φαίνεται ότι και οι fans -μάλλον- δεν πήγαν να δουν την ταινία επειδή ο James Gunn και ο Peter Safran ετοιμάζονται για το ολικό reboot του σύμπαντος της DC.

Να σας υπενθυμίσουμε ξανά ότι έγινε και μεγάλος ντόρος πρόσφατα, αφού ολόκληρο το The Flash έγινε leak στο Twitter. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Διέρρευσε ολόκληρη η ταινία “The Flash“ στο Twitter - Την είδανε σχεδόν 2 εκατομμύρια κόσμος

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει:

Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια. Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει.

Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston ως Henry Allen.

Το The Flash συνεχίζει να προβάλλεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας.