Συνελήφθη ξανά ο Ezra Miller του The Flash – Επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα

Πέταξε θυμωμένος καρέκλα σε μια 26χρόνη
20 Απριλίου 2022 15:06
Συνελήφθη ξανά ο Ezra Miller του The Flash – Επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα

Όπως σας ενημερώσαμε στα τέλη του Μαρτίου, ο Ezra Miller του ‘The Flash’ και του ‘Fantastic Beasts’ συνελήφθη από τις αρχές στο Χίλο της Χαβάης, για άτακτη συμπεριφορά και παρενόχληση μετά από ένα περιστατικό σε ένα καραόκε μπαρ.

Τώρα, ο πασίγνωστος ηθοποιός βρέθηκε ξανά μπλεγμένος, αφού συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες. Αυτή τη φορά ο Miller κατηγορείται για επίθεση δευτέρου βαθμού.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Miller συνελήφθη νωρίς το πρωί της Τρίτης μετά από ένα περιστατικό σε μια ιδιωτική κατοικία στην Χαβάη. Αστυνομικοί περιπολίας κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια αναφορά επίθεσης που πραγματοποιήθηκε σε μια συγκέντρωση. Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα της Χαβάης, ο Miller φαίνεται πως εξοργίστηκε όταν του ζητήθηκε να φύγει από εκεί και πέταξε μια καρέκλα, χτυπώντας μια 26χρονη γυναίκα στο μέτωπο. Το αποτέλεσμα ήταν να την τραυματίσει, αφού της προκάλεσε μια ουλή ενάμιση εκατοστού.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Miller περίπου στις 01:30, αφού βρήκε τον ηθοποιό στο δρόμο κατά τη διάρκεια μιας διακοπής κυκλοφορίας σε μια διασταύρωση. Ο Miller αφέθηκε τελικά ελεύθερος στις 4:05 π.μ. μετά από συνεννόηση με την Εισαγγελία της κομητείας, εν αναμονή περαιτέρω έρευνας. Η έρευνα παραμένει ενεργή αυτή τη στιγμή.

Όπως φαίνεται, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, αφού σύμφωνα με τον αστυνομικό Kenneth Quiocho, ήταν ο λόγος για τουλάχιστον 10 κλήσεις στο τμήμα της περιοχής από τις 7 Μαρτίου μέχρι και τώρα.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πλέον το μέλλον του Flash βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, αφού πέρα από την παραβατική και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του, ο Miller κατέρρευσε και πολλές φορές στα γυρίσματα. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορεί να μάθετε πατώντας εδώ.