Ο Ezra Miller του “The Flash” συνελήφθη σε ένα μπαρ στην Χαβάη

Για άτακτη συμπεριφορά
29 Μαρτίου 2022 09:08
Ο Ezra Miller του “The Flash” συνελήφθη σε ένα μπαρ στην Χαβάη

Στη δημοσιότητα ήρθε μια είδηση της τελευταίας στιγμής που αναφέρει πως ο πρωταγωνιστής του “The Flash”, ο Ezra Miller, συνελήφθη από τις αρχές στο Χίλο της Χαβάης, εχθές το πρωί. Ο Miller κατηγορήθηκε για άτακτη συμπεριφορά και παρενόχληση μετά από ένα περιστατικό σε ένα καραόκε μπαρ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε το αστυνομικό τμήμα της κομητείας της Χαβάης, οι αστυνομικοί του Hilo πήγαν στο εν λόγω μπαρ μετά από κάποιες αναφορές που έλεγαν για έναν άτακτο θαμώνα, το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 23:30 το βράδυ. Η αστυνομία διαπίστωσε πως κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού, ο Miller άρπαξε το μικρόφωνο από μία 23χρονη κοπέλα που τραγουδούσε και στη συνέχεια ενόχλησε και έναν 32χρονο άντρα που έπαιζε βελάκια.

Ο Miller, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για αδίκημα άτακτης συμπεριφοράς και παρενόχλησης, ενώ μετά την κράτησή του πλήρωσε $500 με τις αρχές να τον αφήνουν ελεύθερο. Σύμφωνα με το Variety που έχει το ρεπορτάζ, ούτε ο Miller, αλλά ούτε και η Warner Bros. δεν σχολίασαν το περιστατικό.

Η σύλληψη του Miller έρχεται πραγματικά σε μία ακατάλληλη στιγμή μιας και εκείνος παίζει και στην επερχόμενη ταινία Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.