Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 3/2

Moonfall και Μια Χαρούμενη Οικογένεια ξεχωρίζουν!
03 Φεβρουαρίου 2022 12:56
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 3/2

Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου μπαίνει με το δεξί στους κινηματογράφους, αφού από σήμερα ξεκινάει η προβολή του “Moonfall”, η νέα ταινία του Roland Emmerich γνωστού σκηνοθέτη του “2012” με πρωταγωνιστές τους Halle Berry, Patrick Wilson και John Bradley. Ωστόσο, έχουμε ακόμη μία πρεμιέρα κινουμένων σχεδίων, αφού σήμερα ξεκινάει και το Monster Family 2 (Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2).

Επίσης, από σήμερα θα δούμε σε επιλεγμένα σινεμά τη “Μεγάλη Απόδραση” (Great Freedom) και “Το Σκαρί” (Luzzu).

Ας τα δούμε όλα, όμως, αναλυτικά:

Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού

Μία μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη και την ωθεί σε μια σειρά από συγκρούσεις. Με λίγες μόνο εβδομάδες να απομένουν έως ότου οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για όλο τον στον κόσμο, η πρώην αστροναύτης της NASA, Jo Fowler είναι πεπεισμένη ότι έχει την λύση που θα μας σώσει όλους, όμως μόνο ο παλιός συνάδελφος της αστροναύτης Brian Harper και ο K.C. Houseman ένας συνωμοσιολόγoς, την πιστεύουν. Αυτοί οι τρεις ήρωες θα ξεκινήσουν ένα απίστευτο ταξίδι στο διάστημα για να διαπιστώσουν τελικά ότι η Σελήνη δεν είναι όπως νομίζουμε ότι είναι.

Πρωταγωνιστούν οι Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, ενώ μαζί τους βρίσκονται και οι Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak, και Donald Sutherland.

Μεγάλη Απόδραση (Great Freedom)

Στη μεταπολεμική Γερμανία, ο Χανς φυλακίζεται ξανά και ξανά επειδή είναι ομοφυλόφιλος. Η μόνη σταθερή σχέση στη ζωή του γίνεται ο επί χρόνια συγκρατούμενός του στο κελί, ο Βίκτορ, ένας καταδικασμένος δολοφόνος. Αυτό που ξεκινά κάπως παράξενα, εξελίσσεται σε κάτι που ονομάζεται αγάπη.

Το φιλμ έρχεται σε σκηνοθεσία και σενάριο του Sebastian Meise και πρωταγωνιστούν οι Franz Rogowski, Georg Friedrich και Anton von Lucke.

Monster Family 2 (Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2)

Η νέα διασκεδαστική περιπέτεια της χαοτικής και αξιαγάπητης οικογένειας Γουίσμπον μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με μία ιστορία για τη φιλία και την ομορφιά της ατέλειας. Τροπικές παραλίες, ατελείωτα χιονισμένα τοπία και ιστορικά αξιοθέατα σε ένα οικογενειακό ταξίδι γεμάτο δράση! Οι αγαπημένοι Κόμης Δράκουλας, Μπάμπα Γιάγκα μαζί με την οικογένεια Γουίσμπον συναντούν πολλούς καινούριους φίλους και επικίνδυνους εχθρούς, δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωριστούμε με το τέρας του Λοχ Νες, το Γέτι από τα Ιμαλάια και τον μουσικόφιλο Κινγκ Κόνγκα.

Το Σκαρί (Luzzu)

Ένας άντρας ρισκάρει τα πάντα για να εξασφαλίσει στη σύζυγό του και τον νεογέννητο γιο του, τα προς το ζην, μπαίνοντας στη μαύρη αγορά αλιείας της Μάλτας. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Alex Camilleri, με πρωταγωνιστές τους Filip Sertic, Frida Cauchi και Julian Ferro.

Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Nightmare Alley (Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών)

Scream

The 355 (Πράκτορες 355)

Licorice Pizza (Πίτσα Γλυκόριζα)

The Matrix Resurrections

Belfast

Σμύρνη μου Αγαπημένη

Moonbound (Φεγγαρόσκονη)

Spider-Man: No Way Home

Sing 2 (Τραγούδα! 2)