Τι παίζει στις αίθουσες; - Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Περισσότερες επιλογές αυτήν την εβδομάδα
23 Μαΐου 2024 11:08
Τι παίζει στις αίθουσες; - Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Σκέφτεστε να πάτε κινηματογράφο; Τότε να σας πούμε ότι σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις νέες ταινίες που έρχονται στη χώρα μας, αλλά και αυτές που προβάλλονται ήδη. Αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογράφοι της χώρας έχουν περισσότερες επιλογές για όλα τα γούστα, με την horror ταινία του Γουίνι, το If για τους μικρούς μας φίλους και πολλές ακόμη.

Ακολουθεί η λίστα με όλες τις πρεμιέρες:

If (Φανταστικοί Φίλοι)

Τι θα γινόταν αν όλα όσα πίστευες ως παιδί ήταν τελικά αληθινά; Από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη John Krasinski, η ταινία «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ» έχει για πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι που ανακαλύπτει ξαφνικά ότι μπορεί να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών – καθώς και τι κάνει με αυτήν την υπερδύναμη - και ξεκινά μια μαγική περιπέτεια για να επανασυνδέσει τους ξεχασμένους Φανταστικούς Φίλους με τα αντίστοιχα παιδιά.

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι ΙΙ)

Επιδιώκοντας να εκδικηθεί τον πρώην παιδικό του φίλο, ο Γουίνι το Αρκουδάκι επιστρέφει αποφασισμένος να βρει και να σκοτώσει τον Κρίστοφερ καθώς και τους ενήλικους που επέζησαν από το πάρτι για τα 5α γενέθλια του Κρίστοφερ. Το Αρκουδάκι, μαζί με τους τρομακτικούς τερατώδεις φίλους του, τον Κουκουβάγια και τον Τίγρη, αρχίζει να τους σκοτώνει έναν προς έναν.

Sleeping Dogs (Κρυμμένα Μυστικά)

Αφού υποβλήθηκε σε μία πρωτοποριακή θεραπεία για τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ένας πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών επανεξετάζει μια υπόθεση δεκαετίας που αφορά την άγρια δολοφονία ενός καθηγητή κολεγίου - και είναι σαν να ερευνά την υπόθεση για πρώτη φορά. Ένα συναρπαστικό μυστήριο δολοφονίας με επικεφαλής τον βραβευμένο με Όσκαρ, Russell Crowe, όπου το μυαλό γίνεται το πεδίο μάχης για την αλήθεια. Σε ένα ανατριχιαστικό σκηνικό απώλειας μνήμης, κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει την αλήθεια. Ο Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί ως Ρόι Φρίμαν, ένας πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών με θρυμματισμένη μνήμη, που αναγκάζεται να εξετάσει ξανά, μια υπόθεση που δεν θυμάται. Καθώς η ζωή ενός άνδρα κρέμεται από την καταδίκη του θανάτου, ο Φρίμαν πρέπει να συγκεντρώσει τα βάναυσα στοιχεία από μια έρευνα φόνου δεκαετιών, αποκαλύπτοντας έναν μοχθηρό ιστό από θαμμένα μυστικά και προδοσίες που συνδέονται με το παρελθόν του. Έχοντας μόνο ένστικτα να εμπιστεύεται, αντιμετωπίζει μια ανατριχιαστική αλήθεια - μερικές φορές, είναι καλύτερο να αφήνεις τα ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ στο σκοτάδι.

Freud's Last Session (Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ)

Ο Φρόιντ (στον ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ, Άντονι Χόπκινς) προσκαλεί τον εμβληματικό συγγραφέα Κ. Σ. Λιούις (Τα Χρονικά της Νάρνια, στον ρόλο ο Μάθιου Γκουντ) να συζητήσουν. Η συζήτηση κυμαίνεται από την ύπαρξη – ή μη, κατά τον Φρόιντ – του Θεού, την ιδιόρρυθμη σχέση του Φρόιντ με την κόρη του, μέχρι την αντισυμβατική σχέση του Λιούς με τη μητέρα του καλύτερου του φίλου.

Harry Potter and the Goblet of Fire (Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς) | Επανέκδοση Village Cinemas

Η τέταρτη χρονιά στη Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια προμηνύεται συναρπαστική και άκρως…σκοτεινή. Το Τρίαθλο Μαγείας αποτελεί τη νέα πρόκληση του νεαρού μάγου Χάρι Πότερ. Οι συμμετέχοντες αντιπροσωπεύουν τις τρεις βασικές σχολές μαγείας στην Ευρώπη. Και από το Χόγκουαρτς επιλέγονται ο Σέντρικ και ο Χάρι. Οι άθλοι είναι τρεις και δοκιμάζονται οι δυνατότητες των μικρών μάγων τόσο στη χρήση μαγείας όσο και στην ευφυΐα τους. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Ο κίνδυνος είναι απρόβλεπτος, και ο κακός άρχοντας Βόλντε…-σσστ ποτέ δε λέμε το όνομά του δυνατά-βρίσκεται πολύ κοντά.

Άραγε ο Χάρι Πότερ θα τα καταφέρει να βγει αλώβητος από αυτήν τη δοκιμασία; Η εμφάνιση του σκοτεινού σήματος στον ουρανό είναι κακός οιωνός; Οι Θανατοφάγοι θα κατορθώσουν να αναστήσουν τον τρομαχτικό μάγο τον οποίο υπηρετούν; Αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα θα απαντηθούν στη μεγάλη οθόνη...

Ταινίες που συνεχίζουν να παίζουν στην Ελλάδα:

  • Μην Ανοίγεις Την Πόρτα
  • The Strangers: Chapter 1 (Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι)
  • Boy Kills World
  • Asphalt City (Η Πόλη της Ασφάλτου)
  • Kingdom of the Planet of the Apes (Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων)
  • The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ)
  • The Garfield Movie (Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα)
  • Back to Black
  • Noah's Ark (Η Κιβωτός του Νώε)
  • Kung Fu Panda 4