Ιστορίες Καλοσύνης, Furiosa και πολλές ακόμη ταινίες παίζουν από σήμερα στην Ελλάδα

Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας
30 Μαΐου 2024 16:28
Ιστορίες Καλοσύνης, Furiosa και πολλές ακόμη ταινίες παίζουν από σήμερα στην Ελλάδα

Σκέφτεστε να πάτε κινηματογράφο; Τότε να σας πούμε ότι σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις νέες ταινίες που έρχονται στη χώρα μας, αλλά και αυτές που προβάλλονται ήδη. Αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογράφοι της χώρας έχουν περισσότερες επιλογές για όλα τα γούστα, με τις δύο ταινίες που ξεχωρίζουν να είναι τα Furiosa: A Mad Max Saga και Kinds of Kindness.

Ακολουθεί η λίστα με όλες τις πρεμιέρες:

Furiosa: A Mad Max Saga

Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόσα απάγεται από την Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους. Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο. Ενώ οι δύο τύραννοι αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει, η Φουριόσα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Kinds of Kindness (Ιστορίες Καλοσύνης)

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone και τους υποψήφιους για Όσκαρ Willem Dafoe και Jesse Plemons είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

The Animal Kingdom (Ζωικό Βασίλειο)

Σε έναν κόσμο που πλήττεται από ένα κύμα μεταλλάξεων που σταδιακά μεταμορφώνουν μερικούς ανθρώπους σε ζώα, ο Φρανσουά κάνει ό,τι είναι δυνατό για να σώσει τη γυναίκα του, που έχει προσβληθεί από αυτή τη μυστηριώδη ασθένεια. Καθώς η κοινωνία μπαίνει σε μια νέα τάξη πραγμάτων, αυτός και ο 16χρονος γιος του, Εμίλ, ξεκινούν μια αποστολή που θα τους αλλάξει για πάντα.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 (Village Cinemas μόνο)

Το 1ο Μέρος ξεκινά με τον Χάρι, τον Ρον και την Ερμιόνη να εξορμούν για την επικίνδυνη αποστολή της ανίχνευσης και καταστροφής του μυστικού αθανασίας του Βόλντεμορτ – των Πεμπτουσιωτών. Χωρίς την καθοδήγηση των καθηγητών τους ή την προστασία του Καθηγητή Ντάμπλντορ, για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να στηριχτούν ο ένας στον άλλο.

Οι Σκοτεινές Δυνάμεις όμως, απειλούν να τους καταστρέψουν. Στο μεταξύ, ο κόσμος της μαγείας έχει μετατραπεί σε έναν πολύ επικίνδυνο τόπο για τους εχθρούς του Σκοτεινού Άρχοντα. Ο πόλεμος που τόσο πολύ φοβούνταν όλοι, έχει ξεσπάσει και οι Θανατοφάγοι του Βόλντεμορτ καταλαμβάνουν το Υπουργείο Μαγείας και το Χόγκουαρτς, τρομοκρατώντας και συλλαμβάνοντας όποιον τολμήσει να προβάλει την οποιαδήποτε αντίρρηση ή αντίσταση.

Αυτό όμως που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν και το οποίο έχει τεράστια αξία για τον Βόλντεμορτ είναι άλλο: ο Χάρι Πότερ. Ο Εκλεκτός γίνεται το θήραμα καθώς οι Θανατοφάγοι των κυνηγούν προκειμένου να τον οδηγήσουν ενώπιον του Βόλντεμορτ... ζωντανό. Η μόνη ελπίδα του Χάρι είναι να βρει τους Πεμπτουσιωτές πριν τους βρει ο Βόλντεμορτ. Όσο αναζητά στοιχεία, ανακαλύπτει μια παλιά και σχεδόν ξεχασμένη ιστορία – τον θρύλο των Κλήρων του Θανάτου, ο οποίος αν αποδειχθεί ότι αληθεύει, μπορεί να χαρίσει στον Βόλντεμορτ την υπέρτατη δύναμη που αναζητά.

Ο Χάρι όμως, δεν γνωρίζει ότι το μέλλον του έχει χαραχτεί λόγο του παρελθόντος του, όταν εκείνη την μοιραία ημέρα έγινε "το Αγόρι Που Έζησε". Άντρας πλέον, ο Χάρι Πότερ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποστολή για την οποία προετοιμάζεται από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στο Χόγκουαρτς: την τελική μάχη με τον Βόλντεμορτ.

Tarot (Τα Ταρώ του Θανάτου)

Όταν μια παρέα φίλων παραβιάζει τον ιερό κανόνα της τράπουλας των Ταρώ, ποτέ να μην χρησιμοποιείς την τράπουλα κάποιου άλλου, απελευθερώνουν εν αγνοία τους ένα ανείπωτο κακό που είναι παγιδευμένο μέσα στα καταραμένα χαρτιά. Ένας προς έναν, έρχονται αντιμέτωποι με τη μοίρα για να καταλήξουν σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο θάνατο και να ξεφύγουν από το μέλλον που προδιαγράφουν τα Ταρώ.

Ταινίες που συνεχίζουν να παίζουν στην Ελλάδα:

  1. If (Φανταστικοί Φίλοι)
  2. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι ΙΙ)
  3. Sleeping Dogs (Κρυμμένα Μυστικά)
  4. Freud's Last Session (Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ)
  5. Harry Potter and the Goblet of Fire (Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς) | Επανέκδοση Village Cinemas
  6. Μην Ανοίγεις Την Πόρτα
  7. The Strangers: Chapter 1 (Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι)
  8. Boy Kills World
  9. Asphalt City (Η Πόλη της Ασφάλτου)
  10. Kingdom of the Planet of the Apes (Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων)
  11. The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ)
  12. The Garfield Movie (Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα)
  13. Back to Black
  14. Noah's Ark (Η Κιβωτός του Νώε)
  15. Kung Fu Panda 4