House of the Dragon 2η σεζόν: Πότε αναμένεται η συνέχεια; Οι συντελεστές αποκαλύπτουν

Το φινάλε ήρθε, έφερε φωτιά και αίμα, αλλά μετά τι γίνεται;
24 Οκτωβρίου 2022 22:56
House of the Dragon 2η σεζόν: Πότε αναμένεται η συνέχεια; Οι συντελεστές αποκαλύπτουν

Η μεγάλη σύγκρουση των Targaryen ήρθε πιο κοντά μετά το φινάλε της 1ης σεζόν του House of the Dragon που προβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην χώρα μας.

Ο "Χορός των Δράκων" σιγόβραζει και τώρα είναι έτοιμος να σκάσει, αλλά πότε θα δούμε αυτή την έκρηξη;

Πότε αναμένεται η 2η σεζόν του House of the Dragon; 

Σύμφωνα με το Variety μάθαμε ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της στις αρχές του 2023

Τα νέα διέδωσε ο showrunner της σειράς, Ryan Condal, ο οποίος όμως δεν θέλησε να δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα έρθει η 2η σεζόν. Για παν ενδεχόμενο το HBO δεν θέλει να δώσει κάποια υπόσχεση για το πότε θα έρθει η συνέχεια της ιστορίας των Targaryens στις οθόνες μας και είναι λογικό, μιας και είναι ακόμη πολύ νωρίς.

Καθησύχασε ωστόσο τους fans, ο Condal, λέγοντας τα εξής: 

Πρέπει να ορμήσουμε άμεσα στην δημιουργία της 2ης σεζόν, προκειμένου να συμβαδίσουμε με την υγιή δίψα των θαυμαστών μας για υλικό και την ανάγκη και την επιθυμία του HBO να κυκλοφορήσει τη σειρά σε λογικά χρονικά πλαίσια από σεζόν σε σεζόν". 

Μια σειρά του μεγέθους και του επιπέδου του House of the Dragon χρειάζεται το χρόνο της ειδικά στο post-production λόγω των ειδικών εφέ, επομένως δύσκολα να επιστρέψει εντός ή προς τα τέλη του 2023. 

Λίγα λόγια για το House of the Dragon:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του.

Η 2η σεζόν έχει ήδη πάρει το "πράσινο φως" από το HBO, ωστόσο ο Miguel Sapochnik ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του σκηνοθέτη και showrunner. 

Τις εντυπώσεις μας από τη 1η σεζόν του House of the Dragon, όπως της επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ