Wednesday: Το επίσημο trailer της σειράς του Τιμ Μπάρτον για το Netflix τα “βάφει μαύρα”!

Με το θρυλικό κομμάτι των Rolling Stones
09 Οκτωβρίου 2022 17:45
Wednesday: Το επίσημο trailer της σειράς του Τιμ Μπάρτον για το Netflix τα “βάφει μαύρα”!

Κατά τη διάρκεια της New York Comic Con 2022, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για το Wednesday, της επερχόμενης σειράς του που βασίζεται στη μοναδική φαντασία του Τιμ Μπάρτον, ένα δημιουργός ευρέως γνωστός για δημοφιλής gothic fantasy και horror ταινίες, όπως το ‘Ο Ψαλιδοχέρης’.

Στο ολοκαίνουργιο αυτό trailer αποκαλύπτονται νέοι χαρακτήρες που θα έρθουν να σταθούν δίπλα στην Τζένα Ορτέγκα που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Για παράδειγμα, βλέπουμε τους ρόλους των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων. Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα είναι η μουσική υπόκρουση, αφού το όλο trailer ντύνει μια ορχηστρική διασκευή του λατρεμένου “Paint It Black” των Rolling Stones.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το concept, το Netflix περιγράφει το Wednesday ως ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ!

Το Wednesday αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία στις 23 Νοεμβρίου του 2022, μια ημερομηνία που φυσικά δεν έχει επιλεγεί τυχαία, αφού πρόκειται για Τετάρτη (Wednesday).