Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα: Η νέα σειρά του AMC απέκτησε νέο trailer

Θα κάνει πρεμιέρα σύντομα με δύο επεισόδια
08 Σεπτεμβρίου 2022 23:41
Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα: Η νέα σειρά του AMC απέκτησε νέο trailer

Το AMC έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer από την τηλεοπτική σειρά Interview with the Vampire (Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα), το οποίο θα είναι φυσικά βασισμένο στο βιβλίο της Anne Rice. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα αυτό, είναι επειδή είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν η εν λόγω ταινία με τους Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas και άλλους.

Το νέο trailer έχει διάρκεια 2:32 λεπτά και μας δίνει μια αρκετά καλή γεύση από το original σόου του AMC, που αναμένεται να φτάσει στις οθόνες σας τον Οκτώβριο.

Ακολουθεί η σύνοψη του AMC:

To Interview With The Vampire ακολουθεί την επική ιστορία του Louis de Pointe για την αγάπη, το αίμα και τους κινδύνους της αθανασίας, όπως τα είπε στον δημοσιογράφο Daniel Molloy.

Στη σειρά θα δούμε τον Jacob Anderson του Game of Thrones, ως τον Louis de Pointe du Lac, τον Sam Reid ως τον Lestat de Lioncourt, καθώς και τους Eric Bogosian, Chris Stack, Kalyne Coleman, Victoria Harris, Rachel Alana Handler, Jeff Pope, River Olden, Rudy Eisenzopf, Paris Turner, Peyton Turner, Cynthia Bailey και άλλους.

Η σειρά του Interview with the Vampire του AMC έχει επιτέλους trailer!

Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα και μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη μετά τις ταινίες και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου, με τα πρώτα δύο επεισόδια. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: