The Walking Dead: Daryl Dixon - Ο κόσμος “αγκάλιασε” τη σειρά με τον Norman Reedus

Έχει αρκετά μεγάλη βαθμολογία στο Rotten Tomatoes
19 Σεπτεμβρίου 2023 09:22
The Walking Dead: Daryl Dixon - Ο κόσμος “αγκάλιασε” τη σειρά με τον Norman Reedus

Η νέα σειρά στο σύμπαν του The Walking Dead φαίνεται πως αγαπήθηκε αρκετά από τους fans, οι οποίοι ζητούσαν κάτι νέο εδώ και λιγάκι διαφορετικό από την κεντρική σειρά που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Ο λόγος γίνεται για το The Walking Dead: Daryl Dixon που έκανε πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο AMC και όπως όλα δείχνουν είχε μια πολύ καλή αρχή.

Δημιουργός της σειράς είναι το David Zabel και εκτός από τον Norman Reedus στο ρόλο του Daryl, πρωταγωνιστούν και οι Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laïka Blanc-Francard και Anne Charrier. Τώρα, φαίνεται ότι οι λάτρεις του The Walking Dead πέρασαν πολύ καλά στην πρεμιέρα, αφού η σειρά έχει ένα απίθανο score στο Rotten Tomatoes.

Πιο συγκεκριμένα, το κοινό έχει δώσει 87% στο Average Audiense Score του Rotten Tomatoes, ενώ και από τους κριτικούς του χώρου η σειρά έχει φτάσει το 80%.

Δείτε φωτογραφία:

Ο κεντρικός σκοπός του Daryl είναι να βρει τον τρόπο για να φύγει από την Γαλλία και να επιστρέψει στο σπίτι του, αλλά αυτό δε θα είναι καθόλου εύκολο, μιας και μπροστά του θα βρεθούν αρκετοί κίνδυνοι. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η σειρά έχει λάβει ήδη το πράσινο φως για 2η σεζόν.

Η περιγραφή της σειράς λέει:

Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του.

Το The Walking Dead: Daryl Dixon έκανε πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου και στην Ελλάδα προβάλλεται μέσα από το COSMOTE TV.