The Walking Dead: Τώρα ξέρουμε πότε θα παίξει η νέα σειρά με τον Rick και την Michonne (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιτέλους ανακοινώθηκε από το AMC
20 Νοεμβρίου 2023 12:12
The Walking Dead: Τώρα ξέρουμε πότε θα παίξει η νέα σειρά με τον Rick και την Michonne (ΒΙΝΤΕΟ)

Εχθές έπαιξε το τελευταίο διπλό επεισόδιο του Fear the Walking Dead, της πρώτης spin-off σειράς σε αυτό το λατρεμένο σύμπαν και πλέον, το AMC έδωσε στη δημοσιότητα την ημερομηνία για τη σειρά των Rick και Michonne. Πιο συγκεκριμένα, το αμερικανικό δίκτυο αποκάλυψε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το The Walking Dead: Those Who Live.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το AMC συνεχίζει με τα spin-offs σε αυτό το σύμπαν και το “Those Who Live” θα επικεντρώνεται στον Rick Grimes του Andrew Lincoln και στην Michonne Grimes της Danai Gurira. Αυτή η σειρά, λοιπόν, θα κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 25 Φεβρουαρίου του 2024. Το αγαπητό δίδυμο του The Walking Dead επιστρέφει με τη δική του αποκλειστική σειρά και νέα επεισόδια που θέλουν να συνεχίσουν την ιστορία τους.

Μάλιστα, το AMC δημοσίευσε και ένα ολοκαίνουργιο teaser trailer, το οποίο θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά σε όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν. Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το AMC άλλαξε πρόσφατα τον τίτλο της σειράς.

Αρχικά ονομαζόταν "The Walking Dead: Rick & Michonne", αλλά πλέον ακούει στο όνομα The Walking Dead: The Ones Who Live". Ο νέος υπότιτλος "The Ones Who Live" αποτελεί αναφορά στις τελευταίες λέξεις που ακούγονται στο φινάλε του The Walking Dead. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια φράση που λέει η Michonne στη Judith "We're the ones who live".

Η φράση αυτή όμως προέρχεται από πιο παλιά και την είχε πρωτοπεί ο Rick στην 5η σεζόν και συγκεκριμένα στο επεισόδιο με τίτλο "Try". Έκτοτε την έχει πει κι άλλες φορές η Michonne κατά τη διάρκεια της σειράς.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα έρθει η 2η σεζόν του The Walking Dead: Dead City με τους Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan, αλλά και του The Walking Dead: Dary Dixon με τον Norman Reedus, οπότε το AMC έχει ακόμα ιστορίες να πει σε αυτό το σύμπαν.

Το The Walking Dead: Those Who Live θα κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 25 Φεβρουαρίου του 2024. Παρακάτω θα βρείτε και το νέο teaser βίντεο που δημοσιεύτηκε.