Το Orphan Black επιστρέφει και αυτή είναι η πρώτη ματιά στη νέα spinoff σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωταγωνίστρια την Krysten Ritter των Jessica Jones και Breaking Bad
12 Οκτωβρίου 2023 22:25
Το Orphan Black επιστρέφει και αυτή είναι η πρώτη ματιά στη νέα spinoff σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη ματιά στη spinoff-sequel σειρά του Orphan Black έδωσε το AMC μέσα από ένα πρώτο teaser trailer, το οποίο είναι ικανό να σας βάλει στο κλίμα αλλά και το φουτουριστικό του σκηνικό.

Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια στο Orphan Black: Echoes -όπως είναι ο τίτλος της- δεν είναι η Tatiana Maslany, αλλά η Krysten Ritter, γνωστή για τους ρόλους της σε σειρές όπως "Breaking Bad" και "Jessica Jones", η οποία ανακαλύπτει ξαφνικά πως βρίσκεται στο μέλλον και σαν να μην έφτανε αυτό ανακαλύπτει ότι είναι μέρος μιας σατανικής πλεκτάνης. 

Τα γεγονότα εκτυλίσσονται στο εγγύς μέλλον με το Echoes να εξερευνά την επιστημονική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα από μια ομάδα γυναικών, οι οποίες μπλέκονται στις μεταξύ τους ζωές αλλά και σε μια περιπέτεια που θα ξεσκεπάσει το μυστήριο της ταυτότητάς τους. 

Δείτε το teaser trailer του Orphan Black: Echoes

Ο συνδημιουργός του Orphan Black, John Fawcett, πρόκειται να σκηνοθετήσει το Echoes, ενώ θα βρίσκεται και στην παραγωγή του, μαζί με την Anna Fishko (Fear TWD). Μαζί με την Ritter παίζουν οι Keeley Hawes, Amanda Fix, Kihlstedt (A TeacherOne Mississippi), Hiroyuki Liao (BarryThe Dropout) και Diamond. 

Η πρεμιέρα του Orphan Black: Echoes θα γίνει στο AMC, AMC+ και το BBC America εντός του 2024.