Έρχεται μεγάλο The Walking Dead παιχνίδι που σας επιτρέπει να αλλάξετε τα γεγονότα της σειράς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη ματιά στον τίτλο
17 Αυγούστου 2023 17:20
Έρχεται μεγάλο The Walking Dead παιχνίδι που σας επιτρέπει να αλλάξετε τα γεγονότα της σειράς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το AMC και η ομάδα ανάπτυξης, GameMill Entertainment, ανακοίνωσαν ένα ολοκαίνουργιο μεγάλο The Walking Dead παιχνίδι, που έρχεται με την ονομασία The Walking Dead: Destinies. Πρόκειται για ένα action adventure τρίτου προσώπου παιχνίδι που οι επιλογές που θα κάνετε μπορούν να επηρεάσουν την ιστορία της σειράς όσον αφορά τα γεγονότα των πρώτων τεσσάρων σεζόν.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι το παιχνίδι θα σας εξιστορήσει τα γεγονότα από τις σεζόν 1-4 της γνωστής σειράς και πρωταγωνιστής θα είναι εδώ ο Rick Grimes, καθώς και άλλοι χαρακτήρες. Έτσι, θα επισκεφθείτε διάφορες τοποθεσίες από το σόου, από την  φάρμα Greene, τη φυλακή, μέχρι και την Atlanta. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ότι θα είστε σε θέση να φτιάξετε το δικό σας μονοπάτι που πρόκειται να αλλάξει τα γεγονότα εάν θελήσετε.

Τι σημαίνει αυτό; Ανάλογα με τις επιλογές σας μπορεί να δείτε χαρακτήρες που πέθαιναν στις αρχές της σειράς να βρίσκονται κανονικά ζωντανοί στο παιχνίδι και το αντίστροφο.

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι:

Ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PC, PlayStation, Xbox και Nintendo Switch, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.