Η Marvel έκανε μια πρώτη αναφορά στον Wolverine εντός του MCU (ΦΩΤΟ)

Και οι Marvel fans δεν μπορούν να το χωνέψουν ακόμα
26 Αυγούστου 2022 13:07
Η Marvel έκανε μια πρώτη αναφορά στον Wolverine εντός του MCU (ΦΩΤΟ)

SPOILERS για το 2ο επεισόδιο του She-Hulk: Attorney At Law

Οι Marvel fans δεν μπορούν να χωνέψουν ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα easter eggs για το ευρύτερο μέλλον του MCU, που περιείχε το 2ο επεισόδιο της σειράς She-Hulk: Attorney At Law

Πέραν από κι άλλη αναφορά πως οδεύουμε προς το World War Hulk storyline, η Marvel πραγματοποίησε για πρώτη φορά μια έμμεση αναφορά στον Wolverine εντός του MCU. Έχοντας εισάγει άλλωστε τους μεταλλαγμένους χάρη στο φινάλε της Ms. Marvel, αυτό είναι το επόμενο μικρό βήμα για να αναγνωρισθεί η παρουσία των X-Men στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. 

To easter egg εμφανίστηκε στην σκηνή όπου η Jennifer Walters της Tatiana Maslany ψάχνει σε διάφορες ιστοσελίδες για δουλειά. Και σε ένα σημείο εμφανίζεται μια επικεφαλίδα ενός άρθρου που λέει "Man fights with metal claws in bar brawl", δηλαδή "Άνδρας παλεύει με μεταλλικά νύχια σε καυγά μέσα σε μπαρ". 

Κάπως έτσι το MCU κλείνει το μάτι στους fans ότι ο "Logan" του MCU είναι κάπου εδώ τριγύρω με τους υπόλοιπους ήρωες. 

 

Τώρα αυτό δεν αποτελεί φυσικά μια ένδειξη ότι θα δούμε και τον Wolverine του MCU στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη. Αν και ο Taron Egerton έχει δηλώσει πως θα ήθελε να τον υποδυθεί, δεν υπάρχει ακόμη κάποιος καταλληλότερος για να υποδυθεί τον αγαπημένο μεταλλαγμένο όλων που ο Hugh Jackman ενσάρκωσε με επιτυχία εφάμιλλη του Robert Downey Jr. ως Tony Stark.