The Boys: O Jeffrey Dean Morgan θα παίξει στην 4η σεζόν

Το Supernatural reunion γίνεται μεγαλύτερο
25 Αυγούστου 2022 20:47
The Boys: O Jeffrey Dean Morgan θα παίξει στην 4η σεζόν

Πριν μερικά 24ωρα μάθαμε ότι ξεκίνησαν επίσημα τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του The Boys, που αποτελεί μια από τις άκρως επιτυχημένες και δημοφιλείς σειρές της streaming υπηρεσίας της Amazon. 

Μια πολύ σημαντική προσθήκη που ανακοινώθηκε για το cast της επόμενης σεζόν είναι αυτή του Jeffrey Dean Morgan, τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίζετε ως Negan από τη σειρά "The Walking Dead". 

Αν και ο ρόλος του παραμένει κρυφός, ο χαρισματικός ηθοποιός θα ολοκληρώσει ένα reunion με άρωμα Supernatural, καθώς θα συνεργαστεί ξανά με τον Eric Kripke, showrunner των The Boys και παλιότερα του Supernatural. Το reunion όμως δεν τελειώνει εκεί καθώς ο πατέρας Winchester (Morgan) θα συναντήσει τον γιο, Dean Winchester του Jensen Ackles, ο οποίος στο The Boys υποδύεται τον Soldier Boy. 

Στο cast περιλαμβάνονται οι: Karl Urban (Butcher), Jack Quaid (Hughie), Antony Starr (Homelander), Erin Moriarty (Starlight), Dominique McElligott (Queen Maeve), Jessie T. Usher (A Train), Laz AlonzoChace Crawford (The Deep), Jensen Ackles (Soldier Boy), Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Giancarlo Esposito

Έγινε γνωστό επίσης ότι ο Cameron Crovetti που υποδύεται τον Ryan, γιο του Homelander, έγινε τακτικό μέλος του cast, ενώ προστέθηκαν οι Susan Heyward και Valorie Curry στους ρόλους των Sister Sage και Firecracker αντίστοιχα.

Ακόμη, όμως, η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του The Boys δεν έχει οριστεί από το Amazon Prime Video.