Sex Education Σεζόν 4: Η πλοκή αποκαλύφθηκε μαζί με τις πρώτες εικόνες! (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Otis σε νέους μπελάδες…
19 Αυγούστου 2022 18:44
Sex Education Σεζόν 4: Η πλοκή αποκαλύφθηκε μαζί με τις πρώτες εικόνες! (+ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από αρκετές αναποδιές λόγω της πανδημίας, τα γυρίσματα για την 4η σεζόν του επιτυχημένου σόου, Sex Education έχουν ξεκινήσει! Για να γιορτάσει το γεγονός, το Netflix σε συνεργασία με το Empire έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες με τους γνωστούς πρωταγωνιστές, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Το νέο αυτό πρόσωπο είναι ο Dan Levy του Schitt's Creek, ο οποίος όπως φαίνεται θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο νέο κύκλο της σειράς, μιας και όπως έγινε γνωστό, θα υποδυθεί έναν συγγραφέα.

Το Empire αναφέρει:

Με τη Maeve της Emma Mackey να μετακομίζει στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή τη σεζόν για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Wallace, θα διδαχθεί εκεί από έναν διάσημο συγγραφέα με το όνομα Thomas Molloy (Levy). Εκείνος, θα συμμετέχει στο σόου μαζί με τη Thaddea Graham, που είδαμε πρόσφατα στο Doctor Who: Flux.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη για τη νέα σεζόν:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο.

Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy, αλλά ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος θεραπευτής στην πανεπιστημιούπολη.

Οι πρώτες επίσημες εικόνες και βίντεο της 4ης σεζόν:

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Το Cast του Sex Education 4 απαρτίζεται πλέον από τους Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά την 4η σεζόν του Sex Education παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.