Η διαβολική Wednesday του Tim Burton “μοιράζει” πόνο στο νέο trailer!  

Το σόου θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο

Η διαβολική Wednesday του Tim Burton “μοιράζει” πόνο στο νέο trailer!

Ύστερα από τη νέα εικόνα που αποκαλύπτει όλη την Οικογένεια Άνταμς, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο teaser βίντεο από το Wednesday, τη σειρά φαντασίας που επιμελείται εδώ ο Tim Burton. Με την Jenna Ortega στον ομώνυμο ρόλο, πλέον έχουμε μια πιο καθαρή ματιά από το σόου, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Αξίζει να αναφερθεί πως και η Christina Ricci, η αυθεντική "Wednesday" από την ταινία του 1990, επιστρέφει σε βασικό ρόλο για το νέο σόου. Στη σειρά του Tim Burton έχουμε ένα αξιόλογο cast ηθοποιών, μεταξύ άλλων των Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán και Isaac Ordonez.

Όπως λέει το Netflix, το σόου είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday στην Ακαδημία Νέβερμορ.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix στα ελληνικά:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

Το Wednesday θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο αποκλειστικά στο Netflix. Παρακολουθήστε το νέο trailer της σειράς παρακάτω.