Wednesday: Αυτή είναι η νέα Οικογένεια Άνταμς του Netflix (ΦΩΤΟ)

Ακόμα όμως δε μάθαμε την ημερομηνία
17 Αυγούστου 2022 17:43
Wednesday: Αυτή είναι η νέα Οικογένεια Άνταμς του Netflix (ΦΩΤΟ)

Η Οικογένεια Άνταμς βρίσκεται μαζί μας περισσότερα από 80 χρόνια και το Netflix ετοιμάζει τη δική του βερσιόν εδώ και καιρό, με την υπογραφή του θρυλικού Tim Burton. Το Wednesday είναι η νέα σειρά της υπηρεσίας, η οποία θα επικεντρώνεται στην Wednesday Addams που υποδύεται εδώ η Jenna Ortega.

Η σειρά θα ξεκινήσει “προσεχώς” και πλέον έχουμε την πρώτη φωτογραφία με όλη την οικογένεια μαζεμένη! Αυτό σημαίνει ότι παρακάτω θα δείτε τους κεντρικούς χαρακτήρες, οι οποίοι είναι οι Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Luis Guzmán και Isaac Ordonez.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη του Netflix στα ελληνικά:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

Το Wednesday θα κάνει πρεμιέρα “προσεχώς” όπως λέει και το Netflix.