Σειρά Fallout: Οι νέες φωτογραφίες από το σόου θα κάνουν κλικ στους fans  

Οι διαρροές συνεχίζονται

Σειρά Fallout: Οι νέες φωτογραφίες από το σόου θα κάνουν κλικ στους fans

Τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Fallout συνεχίζονται και ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τις διαρροές. Συγκεκριμένα, μετά τις εικόνες που είχαμε δει από ένα σουπερμάρκετ που μετατράπηκε σε Super Duper Mart, τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε υλικό από ένα εντελώς διαφορετικό σετ.

Αναλυτικότερα, το γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες από μια εσωτερική τοποθεσία, η οποία είναι το Vault 32. Στο σύμπαν του Fallout, τα Vaults είναι ειδικά καταφύγια που έχουν δημιουργηθεί από τη Vault-Tec Corporation και την Αμερικανική κυβέρνηση, με στόχο να φιλοξενήσουν εκατοντάδες ανθρώπους στην περίπτωση πυρηνικού πολέμου. Βέβαια, όπως μαθαίνουμε, το όλο εγχείρημα χρησιμοποιήθηκε εν τέλει για ανήθικα κοινωνικά πειράματα που είχαν σχεδιαστεί για να προσδιορίσουν τις επιπτώσεις των διαφόρων περιβαλλοντικών και ψυχολογικών συνθηκών στους κατοίκους τους.

Το Vault 32 που θα δούμε στη σειρά δεν αναφέρεται σε κανένα από τα παιχνίδια, οπότε για την ώρα δεν μπορούμε να εξάγουμε περισσότερες πληροφορίες. Όπως και να ‘χει, χωρίς περεταίρω καθυστέρηση, μπορείτε να δείτε όλο το νέο φωτογραφικό υλικό που διέρρευσε στο διαδίκτυο παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά Fallout είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020 και προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα φτάσει στις οθόνες μας.

Το σόου αποτελεί μια σύμπραξη των Amazon Studios, Bethesda Game Studios και της Kilter Films. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jonathan Nolan και Lisa Joy (το δημιουργικό δίδυμο του Westworld) και ο Todd Howard από τη πλευρά της Bethesda. Χρέη showrunner θα εκτελούν εδώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner. Τον πιλότο του Fallout να αναφέρουμε ότι θα σκηνοθετήσει ο Jonathan Nolan, όπως έκανε και στο Westworld του HBO.

Μάλιστα, ξέρουμε ήδη πως ο Walton Goggins θα συμμετέχει στην live-action σειρά, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως και η Ella Purnell, του "Yellowjackets", θα έχει και εκείνη πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, η Purnell θα παίξει την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Συγχρόνως, έχει γίνει επίσης γνωστό πως στη σειρά θα δούμε και τον Kyle MacLachlan, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το Twin Peaks των David Lynch και Mark Frost, καθώς και τους τους Xelia Mendes-Jones (Father Stu) και Aaron Moten (Next).

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα στη Νέα Υόρκη οπότε είναι πολύ πιθανό πως η σειρά χρησιμοποιεί ως έμπνευση το Fallout 3, όπως εικάζουν πολλοί. Πιθανώς να μας ταξιδέψει, λοιπόν, σε μια νέα εκδοχή της Capital Wasteland.

Ροη ειδησεων