Η σειρά Fallout θα συνεχιστεί – Επισημοποιήθηκε μόλις η δεύτερη σεζόν

Τεράστια επιτυχία για το σόου
19 Απριλίου 2024 11:39
Η σειρά Fallout θα συνεχιστεί – Επισημοποιήθηκε μόλις η δεύτερη σεζόν

Είναι γεγονός. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε σχεδόν αμέσως η τηλεοπτική σειρά Fallout, η Amazon ανακοίνωσε τώρα πως το σόου θα συνεχιστεί.

Συγκεκριμένα, η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, η οποία φυσικά θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video. Σύμφωνα με την Amazon, το Fallout συγκαταλέγεται μέσα στις τρεις δημοφιλέστερες σειρές που έχουν προβληθεί ποτέ στο Prime Video και είναι η πιο δημοφιλής σεζόν στην πλατφόρμα από την κυκλοφορία του The Lord of the Rings: Rings of Power.

Με αφορμή την ανακοίνωση του νέου κύκλου, η επικεφαλής των Amazon MGM Studios, Jennifer Salke, προέβη σε δηλώσεις, τονίζοντας:

Οι Jonah, Lisa, Geneva και Graham έχουν γοητεύσει τον κόσμο με αυτό το πρωτοποριακό, ξέφρενο σόου. Ο πήχης ήταν ψηλά για τους λάτρεις αυτού του εμβληματικού βιντεοπαιχνιδιού και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες τους, ενώ παράλληλα έχουμε φέρει εκατομμύρια νέους fans στο franchise. Το καστ με επικεφαλής την Ella Purnell, τον Aaron Moten, τον Walton Goggins και τον Kyle MacLachlan τα έχει καταφέρει! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Jonah και τη Lisa και τους φίλους μας στην Bethesda που μας έφεραν τη σειρά, καθώς και τη Geneva και τον Graham που ανέλαβαν τη θέση των showrunners. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη δεύτερη σεζόν μετά από μόλις μία εβδομάδα προβολής και που θα ταξιδέψουμε τους θεατές ακόμα πιο βαθιά στον σουρεαλιστικό κόσμο του "Fallout".

Για την ιστορία, η πρώτη σεζόν της σειράς Fallout έφτασε ολόκληρη στο Amazon Prime Video στις 11 Απριλίου.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του σόου, το Fallout είναι η ιστορία όσων έχουν και όσων δεν έχουν, σε έναν κόσμο στον οποίο δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα για κανέναν. 200 χρόνια μετά την αποκάλυψη, οι ευγενικοί κάτοικοι των πολυτελών fallout καταφυγίων αναγκάζονται να επιστρέψουν στην γεμάτη ακτινοβολία κόλαση που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί τους και ανακαλύπτουν με έκπληξη ένα απίστευτα πολύπλοκο, παράξενο και άκρως βίαιο σύμπαν να τους περιμένει.

Στη σειρά παίζει ο Walton Goggins (The Hateful Eight) στο ρόλο του Ghoul, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Ella Purnell που είχε παίξει στο Yellowjackets. Εκείνη υποδύεται την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Συγχρόνως, στη σειρά βλέπουμε και τον Kyle MacLachlan, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη σειρά του Twin Peaks των David Lynch και Mark Frost, καθώς και τους Xelia Mendes-Jones (Father Stu) και Aaron Moten (Next).

Τη σειρά επιμελήθηκαν ως δημιουργοί, σκηνοθέτες και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Lisa Joy και Jonathan Nolan του Westworld, ενώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner ανέλαβαν ως showrunners. Φυσικά, συμμετοχή υπάρχει και από την πλευρά της Bethesda, με τον Todd Howard που ήταν εκτελεστικός παραγωγός.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας πατώντας εδώ.