Πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε Fallout παιχνίδια σε PC, PlayStation και Xbox!

Με αφορμή την τηλεοπτική σειρά
14 Απριλίου 2024 19:45
Πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε Fallout παιχνίδια σε PC, PlayStation και Xbox!

Με αφορμή τη σειρά Fallout που έκανε αυτές τις ημέρες το ντεμπούτο της, η Bethesda ξεκίνησε μια νέα καμπάνια εκπτώσεων, προσφέροντας πρακτικά όλα τα παιχνίδια του franchise σε σημαντικά μειωμένες τιμές έως και -75%.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε όλα τα Fallout που κυκλοφόρησαν ποτέ στο Steam με όλα τους τα DLCs έναντι €55,55. Από την άλλη, αν ενδιαφέρεστε για μεμονωμένους τίτλους, το Fallout 4 είναι διαθέσιμο έναντι €4,99 στο ψηφιακό κατάστημα της Valve και το Fallout New Vegas έναντι €2,49. Αντίστοιχες εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε και στο Microsoft Store για τις Xbox κονσόλες, αλλά και στο PlayStation Store για τα PS4 και PS5.

Για παράδειγμα, το Fallout 4: Game of the Year Edition που περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και όλα τα πακέτα επέκτασης πωλείται στο κατάστημα των Xbox έναντι €9,99 αντί για €39,99 που είναι η κανονική του τιμή.

Βρείτε όλες τις εκπτώσεις σε Fallout παιχνίδια για το PC (μέσω Steam) πατώντας εδώ.

Βρείτε όλες τις εκπτώσεις σε Fallout παιχνίδια για Xbox πατώντας εδώ.

Βρείτε όλες τις εκπτώσεις σε Fallout παιχνίδια για PS4 και PS5 πατώντας εδώ.


Για την ιστορία, η πρώτη σεζόν της σειράς Fallout έφτασε ολόκληρη στο Amazon Prime Video στις 11 Απριλίου.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του σόου, το Fallout είναι η ιστορία όσων έχουν και όσων δεν έχουν, σε έναν κόσμο στον οποίο δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα για κανέναν. 200 χρόνια μετά την αποκάλυψη, οι ευγενικοί κάτοικοι των πολυτελών fallout καταφυγίων αναγκάζονται να επιστρέψουν στην γεμάτη ακτινοβολία κόλαση που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί τους και ανακαλύπτουν με έκπληξη ένα απίστευτα πολύπλοκο, παράξενο και άκρως βίαιο σύμπαν να τους περιμένει.

Στη σειρά παίζει ο Walton Goggins (The Hateful Eight) στο ρόλο του Ghoul, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Ella Purnell που είχε παίξει στο Yellowjackets. Εκείνη υποδύεται την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Συγχρόνως, στη σειρά βλέπουμε και τον Kyle MacLachlan, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη σειρά του Twin Peaks των David Lynch και Mark Frost, καθώς και τους Xelia Mendes-Jones (Father Stu) και Aaron Moten (Next).

Τη σειρά επιμελήθηκαν ως δημιουργοί, σκηνοθέτες και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Lisa Joy και Jonathan Nolan του Westworld, ενώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner ανέλαβαν ως showrunners. Φυσικά, συμμετοχή υπάρχει και από την πλευρά της Bethesda, με τον Todd Howard που ήταν εκτελεστικός παραγωγός.