Το Fallout 4 έχει εκτοξευθεί στο Steam χάρη στην τηλεοπτική σειρά!

Νέο ορόσημο
17 Απριλίου 2024 23:47
Το Fallout 4 έχει εκτοξευθεί στο Steam χάρη στην τηλεοπτική σειρά!

Όπως σας ενημερώσαμε, ορδές παικτών έχουν επιστρέψει ή γνωρίζουν για πρώτη φορά τα Fallout παιχνίδια μετά την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς. Ήδη από την Κυριακή 14 Απριλίου τα στατιστικά των single-player RPGs, Fallout 4 και Fallout New Vegas και του multiplayer Fallout 76 είχαν διπλασιαστεί στο Steam, με την πορεία του Fallout 4 να είναι η πιο αξιοσημείωτη.

Με την κούρσα αυτή να συνεχίζεται λοιπόν, το Fallout 4 κατάφερε τώρα να μπει στην Top 10 λίστα της PC πλατφόρμας! Ναι, το RPG που πρωτοκυκλοφόρησε το 2015 μόλις κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 90 χιλιάδες παίκτες ταυτόχρονα και έτσι είναι το όγδοο δημοφιλέστερο παιχνίδι στο Steam. Βρίσκεται μπροστά δηλαδή μέχρι και από multiplayer μεγαθήρια όπως το Call of Duty, το Grand Theft Auto V και το Destiny 2, αλλά και από άλλα πιο πρόσφατα RPGs, όπως το Baldur's Gate 3.

Η τελευταία φορά που το Fallout 4 είχε τέτοια νούμερα ήταν το 2016, με το ρεκόρ για το έτος εκείνο να είναι οι 116 χιλιάδες ταυτόχρονοι παίκτες. Η άνοδος χάρη στη σειρά φαίνεται πως είναι πραγματικά τεράστια λοιπόν και μάλλον δεν έχουμε δει ακόμη την πραγματική κορύφωση.

Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τα δημοφιλέστερα παιχνίδι στο Steam τη στιγμή της δημοσίευσης του άρθρου:

Για την ιστορία, η πρώτη σεζόν της σειράς Fallout έφτασε ολόκληρη στο Amazon Prime Video στις 11 Απριλίου.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του σόου, το Fallout είναι η ιστορία όσων έχουν και όσων δεν έχουν, σε έναν κόσμο στον οποίο δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα για κανέναν. 200 χρόνια μετά την αποκάλυψη, οι ευγενικοί κάτοικοι των πολυτελών fallout καταφυγίων αναγκάζονται να επιστρέψουν στην γεμάτη ακτινοβολία κόλαση που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί τους και ανακαλύπτουν με έκπληξη ένα απίστευτα πολύπλοκο, παράξενο και άκρως βίαιο σύμπαν να τους περιμένει.

Στη σειρά παίζει ο Walton Goggins (The Hateful Eight) στο ρόλο του Ghoul, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Ella Purnell που είχε παίξει στο Yellowjackets. Εκείνη υποδύεται την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Συγχρόνως, στη σειρά βλέπουμε και τον Kyle MacLachlan, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη σειρά του Twin Peaks των David Lynch και Mark Frost, καθώς και τους Xelia Mendes-Jones (Father Stu) και Aaron Moten (Next).

Τη σειρά επιμελήθηκαν ως δημιουργοί, σκηνοθέτες και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Lisa Joy και Jonathan Nolan του Westworld, ενώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner ανέλαβαν ως showrunners. Φυσικά, συμμετοχή υπάρχει και από την πλευρά της Bethesda, με τον Todd Howard που ήταν εκτελεστικός παραγωγός.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας πατώντας εδώ.