Πρώτη εικόνα από την τηλεοπτική σειρά Fallout του Amazon

Από τα γυρίσματα που πλέον έχουν ξεκινήσει
18 Ιουλίου 2022 14:33
Πρώτη εικόνα από την τηλεοπτική σειρά Fallout του Amazon

Η σειρά Fallout είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020 από την Amazon, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τα γυρίσματά της να έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Όπως φαίνεται η παραγωγή έχει βάλει πράγματι μπρος και τώρα μόλις πήραμε και μια πρώτη γεύση, χάρη σε μερικούς fans που κατάφεραν να εντοπίσουν ένα σετ γυρισμάτων.

Συγκεκριμένα, fans εντόπισαν στο Στάτεν Άιλαντ στη Νέα Υόρκη ένα ταλαιπωρημένο σουπερμάρκετ που φέρει την χαρακτηριστική επιγραφή Super Duper Mart. Φυσικά, το όνομα αυτό χτυπάει καμπανάκια σε αυτούς που είναι εξοικειωμένοι με τα παιχνίδια της Bethesda, αφού το Super Duper Mart είναι τοποθεσία τόσο στο Fallout 3 όσο και στο Fallout 4. Το κτήριο του σετ φαίνεται παρατημένο και διαβρωμένο από τις συνθήκες, όπως ακριβώς αρμόζει στο μεταποκαλυπτικό κόσμο του Fallout, ενώ στον χώρο υπάρχουν και δύο σκουριασμένα αυτοκίνητα, τα οποία φαίνεται να είναι από την εποχή του 1940.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα στη Νέα Υόρκη είναι πολύ πιθανό πως η σειρά χρησιμοποιεί ως έμπνευση το Fallout 3, όπως εικάζουν πολλοί. Πιθανώς η σειρά να μας ταξιδέψει, λοιπόν, σε μια νέα εκδοχή της Capital Wasteland.

Δείτε το σκηνικό του Super Duper Mart που έστησε το Amazon: