Άσχημα τα νέα για την prequel σειρά του The Witcher του Netflix

Γίνονται reshoots ενώ θα έχει μόλις 4 επεισόδια
12 Αυγούστου 2022 08:56
Άσχημα τα νέα για την prequel σειρά του The Witcher του Netflix

Γνωρίζουμε για την prequel σειρά του The Witcher από το τέλος της 2ης σεζόν της κεντρικής σειράς και όπως όλα δείχνουν, το σόου περνάει μία μικρή κρίση. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι γίνονται πολλά reshoots αυτό τον καιρό για το The Witcher: Blood Origin και παράλληλα το Netflix μείωσε τα επεισόδια από τα 6 στα 4.

Φαίνεται ότι το πρώτο και τα τελευταία επεισόδια έχουν παραμείνει, ενώ τα μεταξύ τους επεισόδια έχουν συγχωνευθεί, υποδηλώνοντας έτσι είτε βαριές επεξεργασίες στο μοντάζ, είτε ότι θα είναι πολύ μεγάλα σε διάρκεια τα επεισόδια. Αυτή η είδηση προέρχεται από το Redanian Intelligence, το οποίο επικεντρώνεται στις ειδήσεις σχετικά με το The Witcher.

Τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν αρχικά τον Νοέμβριο του 2021, αλλά τον Απρίλιο όλη η παραγωγή μπήξε ξανά στο πλατό για reshoots. Αν και αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά ούτε και καλό σημάδι αν λάβουμε υπόψιν ότι μερικά επεισόδια είτε συγχωνεύτηκαν, είτε «σβήστηκαν» εντελώς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Jaskier θα έχει πλέον μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό το σόου και θα τον δείτε περισσότερο από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί, μιας και πλέον είναι από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες.

Αρχικά, ο Jaskier λέγεται πως θα εμφανιζόταν μόνο στην αρχή για να διηγηθεί την ιστορία του Blood Origin και στη συνέχεια ένα Elf θα τον διέκοπτε και θα αλλάζει κάπως τα γεγονότα. Έτσι, το Redanian Intelligence λέει ότι το Elf μπορεί να κόπηκε τελείως στα reshoots, με τον Jaskier να λέει πλέον όλη την ιστορία, κατά τη διάρκεια της σειράς. Μία ανώνυμη πηγή του συγκεκριμένου site λέει ότι τα reshoots και οι νέες επεξεργασίες στο μοντάζ γίνονται σε μία προσπάθεια να φέρουν το Blood Origin πιο κοντά στην κεντρική σειρά και κόψανε μεγάλο μέρος που κρίθηκε αδύναμο.

H σειρά "Blood Origin" θα μας ταξιδέψει 1200 χρόνια πίσω από τα γεγονότα του Geralt και θα εξιστορήσει την δημιουργία του πρωτότυπου Witcher και των συνταρακτικών γεγονότων που οδηγούν στο Conjunction of the Spheres.

Το The Witcher: Blood Origin αναμένεται αποκλειστικά στο Netflix εντός του 2022.