Νέα ματιά στην Jenna Ortega ως Wednesday από τη σειρά του Tim Burton (ΦΩΤΟ)

Το σόου θα κάνει πρεμιέρα «προσεχώς» στο Netflix
10 Αυγούστου 2022 22:49
Νέα ματιά στην Jenna Ortega ως Wednesday από τη σειρά του Tim Burton (ΦΩΤΟ)

Το Netflix συνεργάζεται με τον Tim Burton για να φέρουν μαζί τη νέα τηλεοπτική σειρά “Wednesday”, η οποία είναι βασισμένη από το θρυλικό franchise “The Addams Family". Η Jenna Ortega είναι πλέον η νέα Wednesday Addams και τώρα έχουμε μία νέα ματιά στην κεντρική πρωταγωνίστρια.

Συγκεκριμένα, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μία ολοκαίνουργια εικόνα από τη σειρά, με την Ortega φυσικά στο επίκεντρο. Εκείνη, είναι ξαπλωμένη σε ένα γρασίδι με τα χέρια σταυρωμένα με ένα «κενό» ύφος, χωρίς συναισθήματα, όπως έτσι είναι άλλωστε και αυτή η χαρακτήρας.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix στα ελληνικά:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

Το Wednesday θα κάνει πρεμιέρα “προσεχώς” όπως λέει και το Netflix.