Αυτή η εικόνα δείχνει πολύ καθαρά πως θα είναι ο Charlie Cox ως Daredevil στο MCU!  

Κυκλοφόρησε απευθείας από το She-Hulk

Αυτή η εικόνα δείχνει πολύ καθαρά πως θα είναι ο Charlie Cox ως Daredevil στο MCU!

Το She-Hulk: Attorney at Law πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο Disney Plus σε λίγες ημέρες και όπως είδαμε από το πρόσφατο trailer, σε αυτή τη σειρά θα δούμε την επιστροφή του Charlie Cox ως Daredevil.

Μετά από χρόνια απουσίας και την πρόσφατη έκπληξη στο Spider-Man: No Way Home, ο ήρωας της Marvel θα εισέλθει στο MCU με τη σειρά “Daredevil: Born Again” και πλέον έχουμε μια νέα ματιά σε αυτόν. Συγκεκριμένα, η Marvel έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μία νέα πιο καθαρή εικόνα από το χαρακτήρα και μπορείτε να δείτε καλύτερα τη νέα “στολή” του, από τη φωτογραφία παρακάτω.

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα πλέον στις 18 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+.