Michael Keaton: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει δει ποτέ ολόκληρη ταινία των Marvel και DC

Παρά το ότι έχει παίξει και στο MCU και στο DCEU
02 Αυγούστου 2022 16:22
Michael Keaton: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει δει ποτέ ολόκληρη ταινία των Marvel και DC

O Michael Keaton είναι ένας από τους λίγους ηθοποιούς που έχουν περάσει τόσο από το κινηματογραφικό σύμπαν της DC όσο και της Marvel. Στην DC μάλιστα πολύ πριν υπάρξει η έννοια του "DCEU" αφού υποδύθηκε τον πρώτο κινηματογραφικό Batman στις δύο ταινίες του Tim Burton, τα "Batman (1989) και "Batman Returns" (1992). Το 2017 πήρε μεταγραφή για το MCU εκεί όπου στο Spider-Man: Homecoming υποδύθηκε τον Vulture, απέναντι στον Peter Parker του Tom Holland. 

Τον ρόλο του Adrian Toomes aka Vulture υποδύθηκε ξανά σε cameo εμφάνιση στη 2η post-credits σκηνή του Morbius. Αναμένεται επίσης να επιστρέψει ως Bruce Wayne/Batman στην ταινία The Flash (Μάρτιος 2023), αλλά και στο "Batgirl" (2023). 

Τώρα σε νέα του συνέντευξη ο Michael Keaton αποκαλύπτει μια λεπτομέρεια που είναι παράξενη, καθώς δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του ολόκληρη μια superhero ταινία. Μιλώντας στο Variety είπε πως "δεν είναι ψηλομύτης" και πως έχει άλλα πράγματα να κάνει στο χρόνο του: 

Ξέρω πως ο κόσμος δε θα το πιστέψει αλλά δεν έχει δει ποτέ ολόκληρη μια από αυτές τις ταινίες, είτε είναι Marvel είτε κάποια άλλη. Και δεν το λέω επειδή είμαι ψηλομύτης, αλήθεια πιστέψτε με. Απλώς δεν έχω τόσο χρόνο για να βλέπω πράγματα. Ξεκινάω να δω κάτι και νομίζω ότι μου αρέσει πολύ, έχοντας δει τρία επεισόδια, όμως έχω κι άλλες δουλειές να κάνω!

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο THR είχε δηλώσει πως απλώς δεν βρίσκει χρόνο να βλέπει όλες αυτές τις ταινίες: 

Μετά το πρώτο Batman νομίζω πως δεν είδα ποτέ μια ολόκληρη comicbook ταινία. Απλώς δεν βρήκα ποτέ το χρόνο. Όταν πήγα να γυρίσω τις σκηνές μου με τη Marvel στην Atlanta...βρήκα μια πόλη αφιερωμένη στη Marvel. Θα κάνουν ταινίες για τη Marvel για πάντα. Θα έχω πεθάνει και ακόμη θα γυρίζουν ταινίες της Marvel εκεί.