Επιτέλους τελείωσαν τα γυρίσματα του Beetlejuice 2 και ο Tim Burton το γιόρτασε στο Instagram

Έρχεται το sequel του Σκαθαροζούμη με Jenna Ortega, Michael Keaton και Winona Ryder
30 Νοεμβρίου 2023 19:52
Επιτέλους τελείωσαν τα γυρίσματα του Beetlejuice 2 και ο Tim Burton το γιόρτασε στο Instagram

Ευχάριστα νέα έρχονται από την παραγωγή του Beetlejuice 2 καθώς ο σκηνοθέτης του Tim Burton ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του σήμερα, μέσα από το Instagram. 

Άλλωστε η παραγωγή του απείχε δύο μέρες από την ολοκλήρωσή της πριν αρχίσει η απεργία των σεναριογράφων και ηθοποιών του Χόλιγουντ, που έβαλαν φρένο απότομα στα γυρίσματά της. Η συνέχεια του "Σκαθαροζούμη" θα διατηρήσει όπως φαίνεται την ημερομηνία κυκλοφορίας που είχε ανακοινώσει για τις 6 Σεπτεμβρίου του 2024, παρά το ότι υπήρξαν ψίθυροι να μεταφερθεί για τα Χριστούγεννα του 2024, όπως μεταφέρει το Deadline. 

Στο sequel αναμένεται να επιστρέψει ο Michael Keaton ως Σκαθαροζούμης και η Winona Ryder, ενώ η σταρ του "Wednesday", Jenna Ortega, θα υποδυθεί την κόρη της. Επίσης το υπέρλαμπρο καστ του Beetlejuice 2 συμπληρώνουν οι Monica Bellucci, Willem Dafoe και ο Justin Theroux. 

Την ανάρτησή του όπου ο Μπάρτον ανακοίνωσε το τέλος των γυρισμάτων την συνόδευσε με μια φωτογραφία μέσα από το γοτθικό και χαρακτηριστικής αισθητικής πλατό που παραπέμπει στον Κάτω Κόσμο του Σκαθαροζούμη. 

Δείτε την ανάρτηση του Τιμ Μπάρτον:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Burton (@timburton)

Επίσης το σενάριο έχουν αναλάβει οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά το soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman.

Το Beetlejuice 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.