Αυτό είναι το trailer του Beetlejuice 2 με επιστροφή Keaton και “νέο αίμα“ την Jenna Ortega

Θα είναι η απόλυτη gothic μαύρη κωμωδία του 2024 η συνέχεια του Tim Burton;
21 Μαρτίου 2024 23:50
Αυτό είναι το trailer του Beetlejuice 2 με επιστροφή Keaton και “νέο αίμα“ την Jenna Ortega

Επιτέλους, ο Σκαθαροζούμης του Μάικλ Κίτον (Michael Keaton) και το... ζουμί του είναι ελεύθεροι μετά από 36 χρόνια καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser trailer του Beetlejuice 2, δια χειρός Τιμ Μπάρτον ο οποίος επιστρέφει για να συνεχίσει τον θρύλο της cult μαύρης κωμωδίας του 1989.

Στο πρώτο trailer της ταινίας "Beetlejuice Beetlejuice" όπως θα τιτλοφορείται επίσημα (και αποτελεί νεύμα προς το κάλεσμα του τσαρλατάνου βιοεξορκιστή) παίρνουμε μια γεύση τόσο για το γκόθικ ύφος της όσο και για την επιστροφή της οικογενείας των Deetz. Τόσο η Winona Ryder (Γουϊνόνα Ράιντερ) ως Lydia Deetz όσο και η Catherine O'Hara (Κάθριν Ο'Χάρα) ως Delia Deetz δίνουν βροντερά το παρόν. Συστηνόμαστε κιόλας στη νέα προσθήκη της οικογενείας, την Astrid Deetz που την υποδύεται η Τζένα Ορτέγκα (Jenna Ortega), την οποία γνωρίσαμε οι περισσότεροι μέσα από τη σειρά "Wednesday" του Netflix -άλλη μια γκόθικ δημιουργία του Μπάρτον. 

To κερασάκι στην τούρτα βάζει η επάνοδος του Σκαθαροζούμη του Keaton, ο οποίος κάνει την είσοδό του με μια άκρως σκαθαροζουμίστικη ατάκα και εμφάνιση που είναι σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα από πάνω του, όπως θα δείτε στο trailer παρακάτω. 

Μέσα από την επίσημη σύνοψη του Beetlejuice 2 έγιναν γνωστές και οι λεπτομέρειες της πλοκής: "Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River. Στοιχειωμένη ακόμα από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Λίντια ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, η Άστριντ, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και ανοίγει κατά λάθος την πύλη για τη μεταθανάτια ζωή. Με τα προβλήματα να φουντώνουν και στα δύο βασίλεια, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Σκαθαροζούμη και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος."

Επίσης, o σκηνοθέτης Tim Burton γνωστοποίησε ότι επί της ουσίας η ταινία δεν περιλαμβάνει CGI και πώς η πλειοψηφία των εφέ έγινε με πρακτικό τρόπο, όπως στην πρώτη ταινία, με τον Μπέρτον να δηλώνει: "Έπρεπε να επιστρέψει στα βασικά, να έχει μια χειροποίητη ποιότητα. Αυτό είναι που μου έδινε ενέργεια και να λατρεύω να κάνω ταινίες γενικότερα."

Επίσης το υπέρλαμπρο cast του Beetlejuice Beetlejuice συμπληρώνουν οι Monica Bellucci, Willem Dafoe και Justin Theroux. Επίσης το σενάριο έχουν αναλάβει οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά το soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman.

Το Beetlejuice Beetlejuice θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024. Δείτε το trailer της ταινίας παρακάτω: