Πρώτη ματιά στο Beetlejuice 2 - Δείτε πως θα είναι ο Michael Keaton και η Jenna Ortega

Οι επίσημες φωτογραφίες από το πολυαναμενόμενο sequel του Tim Burton!
20 Μαρτίου 2024 22:36
Πρώτη ματιά στο Beetlejuice 2 - Δείτε πως θα είναι ο Michael Keaton και η Jenna Ortega

Η πρώτη επίσημη ματιά στη συνέχεια του Σκαθαροζούμη, η οποία τιτλοφορείται επίσημα ως "Beetlejuice Beetlejuice" δόθηκε μέσα από το ειδικό ένθετο του Entertainment Weekly και αποκαλύπτει πώς θα είναι η επιστροφή του Michael Keaton στον εμβληματικό του ρόλο από την μαύρη κωμωδία του 1988. 

Κυριολεκτικά ακόμη και 36 χρόνια μετά ο Σκαθαροζούμης δείχνει σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα από πάνω του στις πρώτες δύο επίσημες φωτογραφίες του Beetlejuice 2. Παραμένει πρακτικά με το ίδιο θεότρελο μαλλί, το πειραγμένο ριγέ κοστούμι και το μακιγιάζ που έγινε καλτ για κάθε αποκριά. Στην άλλη φωτογραφία όμως αποκαλύπτεται η επιστροφή της Catherine O'Hara και της Winona Ryder ως Delia και Lydia Deetz, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε πώς θα είναι η Jenna Ortega ως την κόρη της, Astrid, καθώς και τον Justin Theroux, o οποίος υποδύεται τον Rory. 

Μάθαμε από άποψη ιστορίας ότι αυτή ξεκινάει με τον θάνατο ενός από την οικογένεια των Deetz και πως αυτή θα φέρει με κάποιον τρόπο ξανά τον Beetlejuice πίσω στο πρόσκηνιο, είναι η μοναδική πληροφορία που θέλησε να αποκαλύψει ο σκηνοθέτης Tim Burton. Επίσης γωνστοποίησε ότι επί της ουσίας η ταινία δεν περιλαμβάνει CGI και πώς η πλειοψηφία των εφέ έγινε με πρακτικό τρόπο, όπως στην πρώτη ταινία, με τον Μπέρτον να δηλώνει: "Έπρεπε να επιστρέψει στα βασικά, να έχει μια χειροποίητη ποιότητα. Αυτό είναι που μου έδινε ενέργεια και να λατρεύω να κάνω ταινίες γενικότερα."

Όλα όμως φαίνεται να οδηγούν στο πρώτο teaser trailer της ταινίας, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέχρι αύριο 21 Μαρτίου. 

Δείτε το πρώτο υλικό του Beetlejuice Beetlejuice

 

Επίσης το υπέρλαμπρο cast του Beetlejuice Beetlejuice συμπληρώνουν οι Monica Bellucci, Willem Dafoe και Justin Theroux.

Επίσης το σενάριο έχουν αναλάβει οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά το soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman.

Το Beetlejuice Beetlejuice θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.