Κεραυνός Μακουίν και Μπάρμπας επιστρέφουν με δική τους σειρά στο Disney Plus - Δείτε το trailer

Πρώτη ματιά στη spinoff σειρά «Cars on the Road” που έρχεται τον Σεπτέμβριο
01 Αυγούστου 2022 22:16
Κεραυνός Μακουίν και Μπάρμπας επιστρέφουν με δική τους σειρά στο Disney Plus - Δείτε το trailer

Η πρώτη ματιά στη spinoff σειρά των ταινιών “Cars” είναι εδώ και τα λατρεμένα "Αυτοκίνητα" της Disney αναμένεται να κάνουν δυναμική επιστροφή στο Disney+. Εντάξει αναφερόμαστε κυρίως στους λατρεμένους "Κεραυνός Μακουίν" και "Μπάρμπας" στους οποίους τις φωνές θα δανείσουν ξανά οι Owen Wilson και Larry The Cable Guy αντίστοιχα.

Το “Cars on the Road” όπως θα ονομάζεται θα μας βάλει στη θέση του συνοδηγού με οδηγούς τους McQueen και Matter, οι οποίοι ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που μετατρέπεται σε περιπέτεια. Φυσικά μαζί τους όπως θα δείτε παρακάτω επιστρέφουν και όλα τα υπόλοιπα «Αυτοκίνητα».

Δείτε το trailer του Cars on the Road:

Την παραγωγή του Cars on the Road ανέλαβε ο Marc Sondheimer. Τη σκηνοθεσία των 9 επεισοδίων της σειράς ανέλαβαν οι Steve Purcell (Eps 1, 2, 8), Bobby Podesta (Eps 5, 6, 9) και Brian Fee (Eps 3, 4, 7), ενώ το soundtrack υπογράφει ο Jake Monaco.

Ανήμερα της Disney+ Day (8 Σεπτεμβρίου), η εταιρία θα επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις αλλά και περιεχόμενο που θα διατεθεί την ίδια ημέρα. Άλλωστε από τις 9-11 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του D23 Expo θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις τόσο για τη Marvel όσο και το Star Wars.

Το Cars on the Road θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό Disney Plus στις 8 Σεπτεμβρίου.