Η Pixar ετοιμάζει το επόμενο Cars project της

Αλλά μην περιμένετε να το δείτε στα κοντά…
28 Δεκεμβρίου 2023 09:28
Η Pixar ετοιμάζει το επόμενο Cars project της

Η Pixar ετοιμάζει το επόμενο project της που θα βασίζεται στο λατρεμένο και πολύ επιτυχημένο franchise, Cars. Αυτά τα νέα ήρθαν τώρα στα φώτα της δημοσιότητας από τον Jay Ward, ο οποίος έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο The Late Break Show ελέω του Porsche Rennsport Reunion Event.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους για την Sally των Cars, ο Jonny Smith που ήταν και ο οικοδεσπότης του event, ρώτησε τον Ward, ο οποίος είναι ο δημιουργικός διευθυντής του franchise, αν η Pixar ετοιμάζει κάτι σχετικά με τη σειρά.

Ο Ward επιβεβαίωσε ότι η Pixar έχει στα σκαριά ένα νέο Cars project, αλλά φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή μέχρι να δείτε κάτι επίσημο.

Υπάρχουν κάποια πραγματάκια σχετικά με το Cars, αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα πολλά. Εργάζομαι σε μερικά πραγματικά διασκεδαστικά projects αυτή τη στιγμή που θα δείτε σε μερικά χρόνια. Μας παίρνει λίγο χρόνο για να τα φτιάξουμε.

Έτσι, φαίνεται ότι η Pixar έχει διάφορα projects στα σκαριά και κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για μία νέα ταινία, αν και θα μπορούσε να υπάρξει και κάποια τηλεοπτική σειρά ή κάτι άλλο για το Disney Plus. Πάντως, φανατικοί του franchise, μικροί και μεγάλοι, σίγουρα περιμένουν με αγωνία για να δουν τη συνέχεια των λατρεμένων Cars.

Για την ιστορία, το πρώτο Cars κυκλοφόρησε το 2006, ενώ το δεύτερο κεφάλαιο ήρθε πολλά χρόνια μετά, και πιο συγκεκριμένα το 2011. Το Cars 3 έφτασε το 2017. Υπάρχει και μία σειρά που ονομάζεται Cars on the Road που κατέφθασε πέρυσι.

Tags: