Το Razer Lexus TX είναι το αυτοκίνητο που θα ονειρευόταν ο κάθε gamer (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συνεργασία της Razer με την Lexus
03 Δεκεμβρίου 2023 20:53
Το Razer Lexus TX είναι το αυτοκίνητο που θα ονειρευόταν ο κάθε gamer (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Razer σε συνεργασία με την Lexus ανακοίνωσαν το Razer Lexus TX, ένα αυτοκίνητο που θα ήταν το όνειρο κάθε gamer. Πρόκειται για ένα project που αποκαλύφθηκε στο Esports Awards και φτιάχτηκε “από gamers εμπνευσμένο για gamers” όπως αναφέρουν οι δύο εταιρίες στο βίντεο που ανέβασαν στο Instagram.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο αυτοκίνητο με το εσωτερικό του να έχει μετατραπεί σε μια προσαρμοσμένη και καθηλωτική gaming εμπειρία για κάθε gamer, με όλα τα καθίσματα να έχουν την υπογραφή της Razer. Επίσης, το Lexus TX είναι γεμάτο και από περιφερικά της εταιρίας, ενώ όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, το αμάξι έρχεται σε ματ μαύρο χρωματισμό, αλλά προφανώς με LED φωτισμούς που κάνουν τη διαφορά.

Μάλιστα, από την ερχόμενη εβδομάδα, η Razer και η Lexus θα κυκλοφορήσουν τρία βίντεο -σε στιλ σειράς- που θα δείχνουν πώς οι δύο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους και πώς έφτιαξαν αυτό το εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί:

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες για το Razer Lexus TX, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: